Kaneel voor PCOS gewichtsverlies

Vrouwen lijden aan PCOS hebben problemen met het gebruik van insuline, die helpt om te zetten suikers om in stroom. Deze weerstand tegen insuline verhoogt uitgang van de mannelijke hormonen genaamd androgenen, die extreem haar vooruitgang triggers, en gewichtstoename in de buik plaats. Bovendien buik pond krijgen, gals met PCOS kunnen type 2 diabetes problemen, grote cholesterol, slaapapneu, een hogere bloeddruk en hart-en vaatziekten te maken.

Nieuw bewijs geeft nu aan dat kaneel praktisch kan zijn voor dames die lijden aan PCOS. Een pilot-onderzoek aan de Columbia College in 2007 is gebleken dat het consumeren van kaneel geminimaliseerd insulineresistentie bij vijftien vrouwen met PCOS. De vrouwen werden verdeeld in twee teams een bijzonder met kaneel extract en de andere met een placebo. Het onderzoek duurde acht weken, direct waarna het team dat kaneelextract toonden een significante vermindering van insulineresistentie, hoewel mensen met placebo niet. Hoewel de auteurs van de studie het erover eens dat een grotere demo is noodzakelijk in te kopen om deze conclusies te bevestigen, hebben ze het erover eens dat deze resultaten zijn bemoedigend voor meisjes die lijden aan PCOS.

Het kruid kaneel zal komen uit de bast van een bescheiden groenblijvende boom afkomstig uit Sri Lanka en Zuid-India. In overeenstemming met de publicatie van het tijdschrift Diabetes Care 2003, dit aromatische kruid beschikt over enorme belofte als een volledig natuurlijke manier om de bloedsuikerspiegel te verlagen, verhogen insuline graden, en te helpen met lichaamsgewicht reductie. Bovendien kan kaneel gunstige gevolgen hebben op het geheugen en de hersenen doel, kalmeert de buik, onderdrukt microben en vermindert cholesterol niveau.

Net als andere biologische behandelingen, verschillende versies van kaneel bestaan, allemaal met verschillende chemische elementen, dus het is van vitaal belang met een zorgverlener te spreken vlak voor het gebruik van kaneel in grote hoeveelheden.

Hoewel kaneel is absoluut een bemoedigende voedingssupplement voor mensen met polycysteus ovarium syndroom, waarin de algehele gezondheid patronen om uw levensstijl is zelfs nu de meest effectieve manier om gewicht te behouden krijgen eronder handvat. Dit omvat het innemen van een vezelrijk, lagere suiker eten plan, het consumeren van fruit, groenten en complete granen en sturen duidelijk van verwerkte, vette levensmiddel, het uitwerken van dag tot dag, stoppen met het gebruik van tabak, en de inname van 4-6 kleinere maaltijden per werkdag, in plaats dan 3 belangrijke soorten, in krijgen om greep bloedsuikerspiegel te schakelen.

Voor die mensen die willen beginnen aan te vullen kaneel in hun voedsel plan, is het raadzaam om te praten met een huisarts allereerste, de chemische eigenschappen in de verschillende variëteiten van kaneel kan interageren met de huidige medicatie. Anderzijds, de normale consensus ongeveer 1 tot zes gram kaneelpoeder kan dagelijks worden genomen voor 40 dagen, of 200-300 milligram kaneelextract.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.