Katten en Puppies. Glazuur en tandvlees. Oh Oh.

Het is niet zo wijdverbreid als het zou moeten zijn, maar eigenaren van gezelschapsdieren zijn progressief daar ontvangen. Im verwijzend naar de winst van poetsen hun honden en katten tand.

Een technologie in het verleden mensen zouden hebben hun ogen rolden en dreven de spot met het idee. Op dit moment zijn een divers verhaal.

Volgens de American Veterinary Gezondheidszorg Association (AVMA) en andere ervaren bedrijven, cijfers weer te geven dat door de leeftijd een paar, 80% van de honden en 70% van de katten tonen signalen van parodontale ziekte

De belangrijkste boosdoeners:. ingeblikt voedsel spullen en tafelresten. Gezien het feit dat hoektanden hebben de neiging om veel meer tafelresten krijgen dan katten, het staat met de grondslag dat de incidenten van parodontale aandoening groter zou zijn, als goed.

Er is zeker enige discussie over de effectiviteit van droge food items in schrapen het glazuur. De meeste het erover eens dat er een aantal zachte schurende beweging om de kronen van de tanden, die kan helpen bij het verminderen plaque, maar het belangrijkste voordeel van de droge voeding, en koekjes, is dat ze adverteren speekselvloed, die u kan helpen alles wassen in de keel.

Er zijn enkele ‘tandheelkundige eten plannen’ op de markt dat grotere envelop formaat, vreemd gevormde brokjes in een vezel matrix, waardoor de pup te kraken als gevolg van het.

Ik heb op geen enkele wijze gezien het voedsel, maar ik visualiseer een ding lijkt op een stuk van brokken ingekapseld in een kleine geraspte tarwe koekje.

Als er een pup of kat eet doorweekt levensmiddel, de verhuizing van speeksel niet voldoende gestimuleerd en het eten items zeer gemakkelijk kleeft aan hun email, vormen plaque, die verhardt tot tandsteen.

De gevaren van parodontale aandoening bij honden en katten zijn veel van tand daling tot hart en nieren problemen als bacteriën uit de kwaal vakantie de bloedsomloop techniek en worden opgepikt door individuen organen. Over moment dat ze ziek resulteert in echt serieus welzijn problemen.

U kunt aanzienlijk verhogen tandheelkundige wellness je honden en katten door het bezit van uw dierenarts doen een keer per jaar tandheelkundig examen, door het leveren van onderhoud van de woning, en door te kijken op symptomen van parodontale ziekte.

Woning routineonderhoud algemeen voeden-un bevochtigd droog honden-maaltijden en uitdagend koekjes, en poetsen hun tanden een aantal gevallen een 7 dagen. Het tandenpoetsen hoeft de worstelwedstrijd niet alleen je zou denken. In simpele feit, moet het niet zijn. Adequaat gelanceerd, de meeste dieren regelen voor tandenpoetsen gunstig.

U kunt het concept te introduceren door het vinden van uw vingers in de mond van het huisdier tijdens periodes van bezighouden met of passie. In een beperkte tijd zal hij worden toegepast op deze en u kunt dan wikkel gaasje of een washandje om je vinger en veeg het oppervlak van het glazuur.

Als deze is komen te staan ​​strak om uw huisdier, kunt u een tandenborstel te introduceren en verhogen huisdier tandpasta. Gebruik geen tandpasta voor mensen, simpelweg omdat het de buik voering kan irriteren bij dieren, meestal voortvloeien in een maag-aflevering zou je willen voorkomen.

Human tandpasta is een reinigingsmiddel. Je borstel het op en spoel het af. Pet tandpasta is enzymatische (enzymen zijn moleculen die nemen in de biologische en natuurlijke make enkel verschil).

Je poetsen het op en vertrekken het er dus het kan gaan om de klus te klaren. Als uw huisdier niet de volharding voor een totaal poetsen, wat goed is.

Hier krijg je een paar tand nu, enkele tand achteraf. Als je de hele mond een paar keer per 7 dagen kunt krijgen, word je serieus helpen uw huisdier.

Je moet echt blijken vertrouwd met indicatoren van parodontale aandoening te zijn. Het eerste idee af, normaal gesproken, is belabberd adem. Canine niet inherent ‘puppy adem.’

Ze zullen tijdelijke halitose hebben, potentieel, van het voeden op vuil of ontlasting, maar op lange termijn verschrikkelijke adem moet audio alarm.

Andere signalen worden verkleurde tand, roze, gezwollen of bloedend tandvlees, het kantelen van het hoofd bij het voeden op, dropping voedsel spullen uit de mond, en het weigeren droogvoer spullen of koekjes. Wees u ervan bewust, ook dat problemen meestal hoger zijn dan of onder het tandvlees waar je niet in staat zal zijn om ze te zien. Dat is een van de goede redenen voor jaarlijkse tandheelkundig onderzoek door uw dierenarts.

Volgende keer dat je bij je huisdier aanbod houden zal niet spotten met het huisdier tandheelkundige producten en oplossingen. Beslis wat omhoog. U kunt uw huisdier een hoop pijn en pijn besparen. En op hetzelfde moment, kunt u uw uitgaven plannen sparen heel wat pijn en pijn.

Om uw eigen tanden gereinigd is een vrij eenvoudig probleem, maar om uw honden of katten tanden goed schoongemaakt is een vrij groot aanbod en kan prijskaartje u een paar honderd dollar. Onder typische anesthesie, zal dierenartsen een scherp instrument genaamd een scaler om grondig reinigen van de tanden te gebruiken, samen met onder het tandvlees.

Ik las via een enkele bron die eigenaren kopen hun bezit tandheelkundige scaler aangemoedigd en voltooi de procedure bij huis, daarbij verwijzend naar de valkuilen die bij anesthesie. Doe wat je wilt, maar ik vind dat de begeleiding aan roekeloos en onverantwoordelijk zijn.

Uw huisdier gewoon zitten zelfs nu voor de cursus van actie dus er is het heel reëel risico resulteert in een schade aan hem. Niet alleen dat, maar er is de in de nabijheid van zekerheid dat je pijn zal toebrengen, zo niet volstrekt lijden, op uw huisdier en in de nabijheid van zekerheid dat youll worden gebeten.

In 2011, de staat van Californië wetgeving aangenomen waarin het gebruik van tandheelkundige scalers, zonder de noodzaak van dierenarts toezicht op dieren. In de tussentijd worden mensen vandaag de dag mogen tandheelkundige scaling voeren op hun bezitten huisdieren glazuur, maar de minimale verwachtingen van Veterinaire Volg staat die zonder toezicht niet-dierenartsen alleen een vergunning hebben om applicaties gebruiken deze als tandenborstels, gaas, en tandpasta aan de tand van reinigen huisdieren.

Als je een fantastisch huisdier tandheelkundige welzijn behandeling bij het huishouden toe te passen en hebben een typisch tandheelkundige controles door uw dierenarts, moet je echt klaar zijn om uit de buurt van de vele kwesties van deze voornamelijk voorkomen aandoening blijven.

Category: Dieten

Comments are closed.