Katy Perry onthult â € ~ Roar ‘grill op haar email op 2013 MTV Video clip New Music Awards

Katy Perry’s Vogue was buitengewoon, maar toen de kunstenaar opende haar lippen om te lachen de liefhebbers werden bedwelmd op zondag. De 2013 MTV Video Audio Awards heeft de sterren brengen van de gekke en het blijkt dat de entertainer een beslissing om een ​​aantal unieke grills voor het evenement krijgen. De best beoordeelde van haar glazuur bleek gek zoeken en personen direct te worden gestaakt om te pauzeren.

Het dilemma met de lijken was dat de bewonderaars waren zo geschokt door de aparte look die iedereen die niet vorige kon krijgen. Niet eerder mengen met haar mode en ook veel weg voor veel liefhebbers om te zien dat wordt kijken waren de tentoonstelling wonen over de hele wereld, het was niet totdat uiteindelijk onmiddellijk na haar vertrek de paarse tapijt dat mensen begonnen om zeker waarderen de tijd dat ze nam om diepte haar tanden

‘No Sleep Till BROOKLYN! zie je morgen, zal ik sluiten neer van een oplossing Place in Brooklyn. # VMAS,’ getweet Katy Perry van haar formele Twitter-account . De entertainer heeft zeker alle mensen krabben hun hoofd op waar door haar prestaties zo niet zou kunnen worden op de eerste fase.

Er is geen twijfel over de supporters zal spreken voor tijden na de 2013 VMAs . Met dit soort details op haar tanden, het moet een winnaar voor de ster die is die haar plaats op de grafiek met haar nieuwe single Roar kiezen.

<

em> –

Jodi Jill heeft alle informatie van 2013 VMA ! Kijk naar uit videoclips, bijzonderheden en extra van de huidige hieronder!

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.