Kelp om Acne en Skin Moles Heal

kelp, een soort zeewier, is gebruikt voor eeuwen unieke aandoeningen, zo perfect als voor levensmiddelen. Het bestaat uit talrijke nuttige bestanddelen, de meest aangewezen verblijft jodium. Jodium is een essentieel chemisch gemaakt door uw schildklier te helpen reguleren menselijk lichaam processen zoals zuurstof verhouding en vooruitgang. Jodium is bestaande in keukenzout, dus het wordt beschouwd als uitzonderlijk een jodiumtekort te hebben. Niettemin kan een overschot van broom in het voedsel plan als gevolg van commerciële gebakken goederen jodium beschikbaar voor uw lichaam te gebruiken, zodat het identiek zijnde gebrekkig.

Sommige hogescholen van geloofde dat jodium suppletie, of te veel jodium in het dieet programma, kan in principe leiden tot zits breakouts. Aan de andere kant is er anekdotisch bewijs op iodine4health.com dat ‘schilderen’ met jodium (vermeld in het aanhangende om deel) het probleem kan verminderen. Te identificeren, ongeacht of je een tekort aan jodium kan zijn, kijk uit voor het aanhangende te tekenen of symptomen: verminderde lichaamstemperatuur, lagere hart-vergoeding, en extreme vermoeidheid, dunner wordend haar, ontsteking benen of probleem concentreren. Als twee of meer van deze aandoeningen bestaan ​​samen met uw acne, moet u wellicht nog kunnen aanvullen met kelp, dat is een fantastische pure levering van jodium. Kelp heeft ook broom, maar de twee elkaar in evenwicht als ze zouden moeten zijn voor de ideale opname in uw lichaam.

U kunt kelp voedingssupplementen kopen, of gewoon integreren in uw dieet regime te verzekeren u voldoende bio-out zijn het verwerven er jodium in het programma elke dag. Voor huid ziekten zoals puistjes en mollen, zal je bijna zeker wilt schilderen testen met de vloeistof keur aan kant jodium, of een handgemaakte tinctuur vervaardigd door het weken kelp in wodka voor een paar dagen in een beschermde glazen pot.

Stel de jodium direct op elke puistjes smet of mol twee keer per werkdag. Sommige merken zijn duidelijk zichtbaar relatief dan de handtekening oranje-paars, dus dit is minder herkenbaar. Je moet echt ontdekt een verandering in de acne in slechts 1-3 dagen. Mollen zal duren voor een langere tijd, misschien wel maanden. Deze remedie kan ook worden gebruikt voor huid-tags (kleine overgrowths van de huid die soort in lichaamsplooien zoals oksels en de lies).

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.