Kennis Tooth Ongemak Reduction

Een verstandskies komt laat in tegenstelling tot al onze langdurige tand. Gewoonlijk zal kennis tanden gaan geleidelijk ontstaat op de leeftijd 17 tot 24 jaren oud. Als ze beginnen te ontstaan, kan de pijn een probleem te zijn en in de meeste gevallen kan een lichte koorts gebeuren.

Om verstandskiezen pijn verlichting kunt u terecht bij de puur natuurlijke oplossingen voor het verlichten van pijn te leveren. De fantastische informatie is dat je moeiteloos deze pure pijn relievers kan ontdekken in het comfort van uw persoonlijke eigendommen. De keuken is de 1e positie die je echt moet controleren vooral omdat het heeft alle essentiële elementen voor wijsheid glazuur pijn opluchting.

Hak een teentje knoflook en voeg een snufje steenzout aan. Pond ze samen om effectief te mengen het zout met knoflook en gebruik het mengsel specifiek op uw gezwollen tandvlees. Op afroep, zal de knoflook en zout de zwelling verdwijnen in een paar minuten en de pijn wordt minder.

Onion kan ook toegepast worden als een substituut voor knoflook. Deze groente heeft een bewezen manier om bacteriën te doden en te ontspannen gezwollen weefsels. Hak een ui en meng het met zout korrels. Toepassen op uw pijnlijk tandvlees. Kauwen om er zeker van het sap zal doordringen in de gezwollen tandvlees.

Als je de stijl van ui of knoflook niet krijgt, probeer dan citroen en zout. Dit is een prachtige woning remedie om pijn steun voor kennis tand bieden. Snijd de citroen, pak het sap, en het vergroten van een snufje zout. Verhit de combinatie in de magnetron en veeg voorzichtig over het op uw pijnlijke tand. Het zuur van de citroensap extract zal uw tandvlees te versterken en stoppen het bloeden. Deze behandeling moet hulp verlichten het ongemak in een mum van tijd.

U kunt ook een pasta uit een baai bessen schors, meng het met azijn, en uit te voeren op uw schrijnende kennis tand. De pasta die je uit maken van deze twee elementen is uitstekend voor tandvlees pijn. Het zal ook toelaten versterken uw tandvlees naar aanstaande bloeden te stoppen.

Om de eerder genoemde geschetste wijsheid emaille lijdensweg remedie veel succesvoller, moet je maken het vaak een plek om je glazuur regelmatig poetsen. Poetsen na elke maaltijd en uw mond spoelen met een kiem vechten mondwater. Probeer suikerhoudende voedingsmiddelen, zoals chocoladerepen, snoep, geraffineerde koolhydraten, en alle zoete verwerkte voedingsmiddelen.

niet te eten

Category: Supplementen

Comments are closed.