Kennis Tooth verwijderen En Agony

Als kind, ik over het algemeen hoorde verhalen over verstandskiezen meeste van hen draaide dicht bij hoe vreselijk ze beschadigen. Het leek alsof absoluut iedereen had precies hetzelfde verhaal te vertellen eventueel hun kennis emaille aangekomen in en moest worden afgesloten vanwege om problemen, of ze werden beïnvloed en ervaren te worden verwijderd als gevolg van complicaties. In beide gevallen bleek pijn om een ​​echt bekende beschrijvend zijn. Dus tegen de tijd dat ik zou gekregen mijn beugel, was ik totaal doodsbang van vroeger of later behalen van mijn verstandskiezen. Van de studie natuurlijk veel van die angst voortkwam uit de mondelinge lijdensweg zou ik nu weg via. U ziet, dankzij krijgen als alternatief een compacte mond en echt wankel tanden, had ik had wel een paar tanden getrokken voorafgaand aan het verkrijgen van een enorm martelende snelle palatinale expander – alles om ruimte te maken voor de verschuiving die over zou komen op het moment dat ik ‘d gekregen mijn beugel – die bedoeld was op een manier die plaats zou maken voor mijn wijsheid emaille worden uitgevoerd. De fantastisch nieuws? Al deze constructies gewerkt, en mijn kennis tanden kwam met geen enkel probleem. In feite, ik bijna nooit voelde zelfs hen verschijnen inch Zeer serieus! Ik niet eens weten dat ze waren, totdat een tandheelkundige betalen een bezoek aan toen ik 23 was.

Best Wisdom Teeth Kan Toch krijgen Holtes

Mijn kennis emaille ervaren aankomen in precies zoals ze bedoeld waren. Er was geen ongemak, geen zorgen, geen problemen in any way. Totdat uiteindelijk ging ik in voor een checkup en ontdekt dat 30% van mijn leidende passende kennis tand was afwezig dankzij een holte. Ik zou bijna nooit voelde zelfs het! Ze stopte de holte en stuurde me huis. Een maand of wat later het begon pijn te doen en ik ging weer terug. Ze legde me het werd steeds erger. Ik besloot om een ​​volgende weergave elders en de tandarts adviseerde mij precies dezelfde specifieke kwestie.

Vullen vs Extraction

Elke individuele vulling kostte me ongeveer $ 200 en de tweede tandarts wees erop dat de winning zou slechts $ 60. Gewoonlijk zou ik niet als de winning hebben bekeken helemaal niet, maar de grondgedachte ik behield het verwerven van holtes in die tand was omdat het zo dicht was aan het weer van mijn mond dat ik niet kon krijgen bij het aan het grondig reinigen. Ik begon te benadrukken dat dit zou gebeuren met mijn andere kennis tand als perfect, grote ladingen van pijn en hopen van inkomsten. De X-Ray is gebleken dat ze eindigde goed recht zonder problemen, dus besloot ik om gewoon te gaan op en hebben ze allemaal gewonnen

Anesthesie:. Gemeenschap vs Common

meeste mensen bespreken over de resterende zetten minder dan wanneer ze hun verstandskies geëlimineerd. Ik ben geen bewonderaar van een compleet op anesthesie voor tal van motieven, dus ik drong aan op het werken met alleen Novocaine. Ik heb ook de beslissing om ze allemaal uit op het moment.

Hoe Badly Verandert kennis Tooth Extraction Schade?

Ik ben waarschijnlijk niet te liegen. Het deed pijn heel slecht – maar, om eerlijk te zijn, stel ik me de frequente tanden ervoer ik trok als een jongere schade veel, aanzienlijk extra dan het krijgen van mijn verstandskies geëlimineerd. Ik ervoer massa van Novocaine, maar Novocaine zal een super sterk resultaat niet bij me en kon ik meestal het gevoel een beetje een ding als hij werkte. Maar als je het bezit van deze voltooid en u begint om pijn te voelen, niet bang om te vragen om nog veel meer Novocaine – ze wil je niet van de pijn, maar ze kunnen ook niet studeren je geest. Als het pijn doet, is het mogelijk extra van, ongeacht wat je bent het vinden van.

Man vs Vrouw Tandarts

Tand trekken onder normale omstandigheden (dat wil zeggen, met de noodzaak voor chirurgische behandeling / snijden , enzovoort) is een honderd% brute kracht. Zo zou ik niet aanraden je een vrouw dit doen, totdat ze is geboren en getogen op de boerderij, als je weet wat ik aan te geven. Sorry dat lijkt seksistisch, maar het kan een wetenschappelijk feit dat jongens hebben verschillende hogere lichaamsbouw macht dan vrouwen, en als het gaat om een ​​ding als dit, je wilt er zeker van zijn uw tandarts heeft de werkelijke fysieke energie om het te krijgen meer dan met zijn zo meteen als haalbaar.

Hoe Extended werkt verstandskies Extraction Take?

Het is echt geweest nu zowat 10 jaren, dus ik kan niet precies herinneren. Ik weet het duurde op zijn minst een uur, toch, en sommige van die kunnen dankzij mij voortdurend bedelen voor pauzes zijn geweest. Ik denk dat het duurde one.five uur in alle, maar helemaal opnieuw, ik niet in staat zijn om te onthouden. Het was niet snel, maar het was ongetwijfeld niet een hele dag kwestie, mogelijk.

Andere problemen om naar te kijken

iets dat kan worden vervangen Wear, simpelweg omdat er zullen veel bloed. Ik kon niet geloven hoeveel bloed was al rond mijn zeer weinig bib punt toen het werd uitgevoerd. Ik ging maar velen van hen. Ik heb geen bloed krijgen helemaal niets, maar ik kan me herinneren overweegt hoe verpest ander ding zou zijn als het had! Ook worden geïnformeerd dat uw mond is op weg om te kwetsen maar blijft opengebroken voor zo lange. En je kaak, die gaat pijn ook

Wanneer het wordt uitgevoerd

  • Pijnstillers -. Ze gaven me Vicodin, maar Ik niet in geslaagd om het te gebruiken ik werkzaam Advil (ibuprofen) voor de proppen komen twee keer en ik moet zeggen dat de pijn was vrij verwaarloosbaar. Ik erger lijden in de loop van mijn interval, als je echt de behandeling te weten. Dus als je vrees over gereguleerde stoffen, kunt u waarschijnlijk krijgen door met gemeenschappelijke NSAID’s. Ik voel dat ik kreeg 600mg elke 6 enkele uren – dat is de grootste ‘risicovrije’ elke dag dosering

  • Eten -. Particulieren tanden belandde weg in de rug, dus het eten was niet een grote uitdaging voor mij. . rekening te houden en je moet geweldig zijn

  • Geen zuigen – Dit betekent dat er geen rietjes, niet roken, geen thumbsucking en geen enkel anders kun je aannemen van. . Zuigen kan het bloedstolsel gratis trekken, en dat is niet een ding dat je wilt voorkomen

  • Zout Drinkwater en Ice – Als u nog agony of zwelling kunt u uw mond met zout water afspoelen of gebruik een zak ijs op je wang.

  • Category: Snel gewicht te verliezen

    Comments are closed.