Kennis Zits Scars een wijs Therapy Tactic Locate

acne littekens zijn vervaardigd van collageenvezels

Het is van cruciaal belang voor een goed begrip van dat u niet in staat zijn om zeker afpellen zits littekens, de manier waarop je kan met een korstje hebben. Dit is de reden dat ze zijn gemaakt van collageen vezels. Dus eigenlijk, ze veranderen in een deel van eigen weefsel van uw huid.

Als je zits puistjes, de huid poriën geblokkeerd. Dit betekent dat de olie niet kan bewegen vrijelijk naar het oppervlak. In de plaats. het blijft te zitten. Dit resulteert in een beste habitat voor micro-organismen vooruitgang.

Het doel van uw immuunsysteem is te verdedigen en beschermen het menselijk lichaam van internationale indringers. Zo worden geactiveerd door de microben. Dit zal een zwelling respons te induceren te manifesteren. Puistjes gezwollen, rood, gevuld met pus en soms pijnlijk.

Door deze uitbreiding kunnen er scheuren in de folliculaire wand. De huid over het algemeen in collageen om zichzelf te repareren van blessures. Dit is hoe zits littekenweefsel ontstaat.

Hoe Acne Scar Collageen is anders dan normaal Collageen

Je hebt collageen eiwit vezels door je poriën en de huid. Deze vezels zijn exact dezelfde als de soorten van acne littekens. Het motief ze zoeken divers is te wijten aan de manier waarop ze georganiseerd zijn. In littekenweefsel, wordt het collageen gerangschikt in een wanordelijke en onregelmatig patroon. Dit is wat maakt ze een blik werpen dikker dan de rest van je huid

Acne Scar gesorteerd en Cure keuzes

Er zijn vier varianten van acne littekens. Ze variëren in deze manier laten zien dat ze omhoog.

1) Ice kiezen littekens

twee) Box voertuig littekens

drie) Rolling littekens

vier) Hypertrofische littekens

Je huid arts in staat zal zijn om u te informeren wat voor type (s) die je hebt. Hij of zij kan eventueel onderschrijven behandelingen zoals:

1) Punch graft operatie

2) dermabrasie

drie) Laserbehandeling methode

Meten Enhancement van uw huid met Digial Imaging

Als je de online video hierboven bekeken, zou u hebben het deel dat gaat over de VISIA poriën en evaluatie huid gezien dat de jeugdige dame had uitgevoerd.

Dit soort evaluatie is verkrijgbaar bij sommige dermatologie kantoren zonder prijskaartje als u klant bent. Het verwerven van je ontwikkeling berekend is helemaal aan jou.

Maar veel mensen met acne littekens hebben de teleurstellende praktische ervaring van het zoeken naar procedure snel na de behandeling methode, alleen geen succes in de aanslag krijgen ervaren.

Dus het verkrijgen van een elektronisch onderzoek van uw huid helpt zie je je verbeteringen objectief en realistisch.

Een huid arts die dit meest mogelijke presenteert heeft de zelfverzekerdheid om te weten dat zijn of haar therapie voor te bereiden op u zal werken. En dit is waarom ze gelukkig zal u toelaten te evalueren uw aanpassingen.

In de videoclip, verbeteringen van de patiënt werd gemeten in percentielen. Als u niet bekend bent met dit principe en wil graag onder de knie extra, in dit artikel wordt besproken op Wikipedia

De VISIA proces heeft de details van de andere mensen die in vorm minder dan precies dezelfde leeftijdsgroep en de poriën en de huid verscheidenheid als jij. Wanneer uw huid wordt beoordeeld, is in tegenstelling tot deze andere scores.

Dus als je in de 95 percentiel voor de textuur (een maatregel van puistjes littekens) scoren, het impliceert dat je huid groter is dan werd gewaardeerd vierennegentig% van de personen die die gerelateerd zijn aan jou.

Een belangrijke reden waarom uw zits Scar Solutions In het verleden werkte niet

Als je gaat om kristalheldere uw acne littekens, is het ongelooflijk belangrijk om duidelijke up van uw bestaande zits aanvankelijk.

Dit is vrijwel zeker de verhuizing dat talrijke behandelmethode ideeën missen. En het kan misschien wel de verklaring zijn waarom de conclusie resultaten waren niet zo winstgevend als je zou de voorkeur hebben.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.