Kim Kardashian beschuldigd om dik verlies oneerlijk bruid-to-be

Terwijl sommige beroemdheden misschien niet reageren op beschuldigingen ze gebruikt plastic operatie te werpen pond, zou Kim Kardashian willen het document recht vastgesteld. Direct na blijven beschuldigd van beschietingen uit ongeveer $ 80, 000 om terug te keren naar haar post-kind figuur in een ‘Lifetime en Design en stijl’ rapport, Kardashian sprak verdedigt haar beweert dat ze gebruikt vorige ouderwets hard werken, minder-carb tijdrovend en vastberadenheid om de ideale bruid-to-be in haar op handen zijnde huwelijk met Kanye West aan haar zandloper figuur terug te winnen.

Meer Schoten

Bekijk alle 20 beelden

Kardashian lanceerde de latere verklaring via haar officiële Twitter-account: ‘Ik ben zeer pissig vandaag te kijken naar reviews die ik chirurgische ingreep verworven om mijn baby pond elimineren! Dit is Phony. ik zo hard gewerkt om mezelf te coachen om passende en gezond eten, ik functie uit zo uitdagend en dit was dit soort van een probleem voor mij, maar ik heb het gedaan, ik ben! dus zeer tevreden van mijn prestatie en NO 1 zal dit van mij weg te krijgen met valse meldingen! Zeg wat u wilt over mij, maar ik doen het werk uitdagend en ben de meest gedisciplineerde man of vrouw u ooit zult ontmoeten! ‘

De gedachte dat Kardashian schuurtje ergens rond de £ 50 in 5 maanden door het hebben van zeer low carb is nauwelijks ondoorgrondelijk . Grote gewicht daling in een korte totale tijd is wijdverbreid wanneer koolhydraten ernstig beperkt. Het is ook geen kwestie niet bekend of Kardashian wordt toch ontwikkelen moedermelk, ongeacht of ze wel borstvoeding. Niet alle vrouwen van alle leeftijden eindigen melk produceren kort na de pasgeborene is gespeend en de ongelooflijk systeem staat bekend voor het verbranden van extra energie, een aanscherping van de baarmoeder en het herstel van het aan zijn typische vorm, en in het algemeen hulp bij het overtollige gewicht daling proces. De meeste mensen zou het al snel over eens dat een gewichtsverlies van tien kilo per maand is zelden onredelijk.

Blijf, ‘Lifestyle en Design en stijl’ stelt dat hun supply heeft geverifieerd Kardashian gebruikt chirurgische technieken haar effecten realiseren. Het magazine stelt: ‘Kim en andere high-profile kopers kunnen in sluipen door een opnieuw deuropening’ te behouden van werken-ins met de paparazzi. En voor de duur van een bepaalde reis naar een laser hair-eliminatie clinic â € ‘een meer van Kim’s belangrijkste wapens â €’ ze deed alsof hij naar de Pilates studio aankomende deur. Ze droeg zelfs trainingsschema kleding te gooien van de fotografen en smeekte hen om het te laten lijken alsof ze op weg was naar binnen om de klus te klaren uit, niet om laserbehandeling opties. ‘

het verwerven van een zoektocht naar de foto’s van Kim Kardashian in de diavoorstelling deelnemer. Hoewel een flink aantal bleef haar slam voor het bereiken ook veel vet, als je blik op haar armen, gezicht en benen, zult u merken dat ze waren niet overdreven massief of omslachtig. Dat is een fantastisch teken dat Kardashian droeg een grote hoeveelheid water zo mooi als kind Noord-West en had niet op zo veel ongewenst vet als sommige beschuldigde haar van.

Wat gelooft u? Denkt u Kardashian liet vet veel te direct voor het te laten verschijnen af ​​door het eten plan, het doen van oefeningen, borstvoeding en lastige functie of heb je het gevoel dat ze het ‘pond vermindering cheater’ ‘het dagelijks leven en Design en stijl’ beweert?

Houd u aan Charisse Van Horn op Facebook op Interactions, Verliefde, Relatie en Scheiding

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.