Kim Kardashian slams gewicht-reductie plastic medische procedures geruchten: voer ik uit zo stoer

Kim Kardashian sloeg tabloid geruchten dat haar 50-pond ponden daling was te wijten aan plastische chirurgische behandeling en niet om voedsel plan en training. Kim, 33, was zo overstuur door de speculatie dat ze nam op Twitter om zichzelf te beschermen.

Extra Schoten

Bekijk alle 5 foto’s

‘Ik ben extreem rechts nu ontmoedigd observatie studies die ik kocht een operatie aan mijn kleine een gewicht te elimineren! ‘ ze getweet november twintig. ‘Dit is onzin. Ik werkte zo moeilijk om me voor te bereiden om passende en voedzaam eten.

opereren vanuit zo taai en dit was dit soort van een obstakel voor mij, maar ik heb het gedaan! Ik ben dus zeer tevreden van mijn prestatie en NO Slechts zal men gewoon deze afwezig zijn van mij met valse verhalen! Zeg wat je wilt over mij, maar ik krijg de klus echt hard en ben de meest gedisciplineerde bepaalde persoon die je ooit zult ontmoeten ‘

Kardashian reageerde op een Lifestyle en Design en stijl beweren dat ze stiekem verworven $ 80.000 in plastic-chirurgische behandeling procedures om haar verbazend artikel-kind gewichtsverlies te realiseren. De vermeende schoonheid operaties geïntegreerd overtollig vet verminderen van ultrageluid op haar buik, laser vet-verbranding, en stretch-mark behandelingen.

‘Kim en andere hogere-profiel kopers kunnen sluipen via een weer terug deuropening,’ beweerde een anonieme bron.

‘Ze droeg zelfs training jurken te gooien van de fotografen en smeekte hen om het te laten lijken alsof ze ging binnen om het werk uit, niet om laser remedies te krijgen.’

De tabloid beweerde ook Kardashian heeft vergoten £ 70. gezien het feit dat de levering van het begin tot het Noord-dochter in juni 2013.

Kim heeft gezegd in veel interviews dat ze vijftig kilo afgevallen door latere de low-carb Atkins voedsel plan, waar door ze minimale koolhydraten om een ​​perceel nr. meer dan zestig gram per dag energie minder dan 2 tweehonderd. Voor lichaamsbeweging, deed ze Pilates en boot-camp routines.

Kim eerder beweerde te werken met extra kilo’s alles te bereiken door haar zwanger was nog duurzamer te wijten aan het feit van leedvermaak haters, die venijnig lichaamsvet- beschaamde haar als haar omtrek uitgebreid.

‘Ik was het verkrijgen van overgewicht om de reden dat ik verwachtte, en het was echt moeilijk om al deze verhalen te bestuderen, en hoort al deze vreselijke dingen’, aldus Kardashian, die bekend dat een aantal van de slicing beledigingen ‘gechipt afwezig op mijn ziel. ‘

Toch gaf ze het overtollige vet-shaming gevoed haar extreme vastberadenheid om zo snel als waarschijnlijk terug te krijgen haar pre-peuter lichaam, en ze heeft.

Category: Gezond eten

Comments are closed.