Kin acne brengt en therapie

Chin zits kan worden geïnduceerd door een scala van dingen, maar het grootste deel van deze komen neer op twee gegevens hormonen en dieet programma. Onze ontmoeting is een blauwdruk voor wat kop op met onze binnenkant dus herkennen welk gebied komt overeen met wat orgel hulp kunnen we duidelijk onze acne door het vinden van de wortel van het dilemma.

Chin zits, voor mij , is meestal het grootste probleem geweest, geschikt door middel van mijn tienerjaren meerdere jaren en in de volwassenheid, is het de meest voorkomende gebied dat moet worden getroffen door acne. Het is ook extra gevoelig voor puistjes littekens en dat een lange tijd te vervagen en zelfs dan sommige van de schade kan worden op lange termijn kan krijgen.

Wat brengt over kin puistjes?

centrumgebied van je kin, volgens de Chinese deal met-mapping, is rechtstreeks verbonden met uw kleinere darm, het orgel aanvankelijk betrouwbaar voor de vertering en opname van voedsel. Dus van het programma, dit betekent puistjes op deze plek wordt voornamelijk veroorzaakt door uw dieet regime. Het bestaan ​​van verontreinigingen in je techniek, of het eten van voedingsmiddelen die je darmen tegenkomen lastig te verteren is het meest waarschijnlijk om een ​​breakout op je kin te activeren. Het consumeren van voedingsmiddelen die grote vet en oliën zijn, voor het geval in punt verwerkt voedingsmiddel en snelle maaltijden zijn niet moeiteloos voor je darmen te verteren, en heb je echt aan denken over je gehele lichaam absorberen van al deze vreselijke giftige stoffen, additieven, conserveringsmiddelen en vetten? Geen verrassing onze algehele lichaam probeert om hen te verdrijven als gevolg van onze huid!

Chin puistjes is het meest populair in gals, zoals de zijkanten van de kin zijn gekoppeld aan onze hormonen. Dit betekent dat tijdens je menstruele cyclus heb je meer zeer waarschijnlijk werkervaring puistjes puistjes op je kin. Gedurende je tienerjaren vele jaren waarin u naar door de puberteit, de twee jongens en meisjes zullen vinden ze doorstaan ​​in deze plaats extra nog dan de ontspanning van hun gezicht en ik kan getuigen dat de waarheid! Maar het is meisjes die het meest typisch gaan door van acne op hun kin. Zwanger zijn is ook zeer waarschijnlijk over een flare-up te brengen zijn allemaal verbonden met die hormonen van ons gaan op en neer over de hele plaats. We zijn ook veel meer kans om uit te breken op deze plek, wanneer zijn lichaam gaan door stress ook.

Puistjes wordt gewoonlijk veroorzaakt door de talgklieren genereren veel te sterk olie die de poriën op ons gezicht klompen. Zo effectief als deze olie, worden onze poriën ook opsluiten in alle stof, vuil en vervuiling hebben we tegenkwamen voor de duur van ons dagelijks leven. Deze olie, ook geïdentificeerd als talg, zo ongeveer werkt als lijm bij het opstellen al die mensen onzuiverheden met elkaar, dus het bouwen van puistjes.

We kunnen niet vrij van alle te blijven van deze stof en vuil, maar we kunnen een aantal maatregelen in het voorkomen van hoe sterk we overdragen individueel te verwerven. Onze kin heeft de neiging om de meest aangeraakte gebied op onze deal met zo van programma kunnen we hopen dat het aan het het meest waarschijnlijk zijn om uit te barsten voor deze ongelooflijk veroorzaken!

 • Stop met het aanraken van je deal met! Niet zo eenvoudig als het lijkt, maar het is iets we willen begrijpen. Zitten met onze kin in de hand kan worden gezellig, maar zijn het overbrengen van al het vuil en nutteloze huidcellen van onze vinger richtlijnen correct op onze ontmoeting waar theyre vermenging met alle andere dingen. Geloven hoe een aantal verschillende zaken je vingers contact hele dag andere mannen en vrouwen, deur en lade handgrepen, rails op het openbaar vervoer, inkomsten enzovoort, wordt elke nieuwe factor overbrengen nieuwe microben op uw palmen je serieus niet willen dat ze zitten op uw ervaring!
 • Veeg uw mobiel toestel en mobiele mobiele telefoon met een antibacteriële vegen tenminste na een week vooral als youre in een kantoor de omgeving van de plaats waar je een mobiele telefoon te delen! Speeksel en bacteriën van andere mensen zullen worden overgedragen van de handset om uw huid het zou niet kaal verbeelden over!
 • Stel je kussensloop op zijn minst wekelijks! Wanneer u rust je poriën en de huid telt dit keer te werpen en te regenereren, bevrijden zij zelf van levenloze huidcellen. Deze ontspanning waar zij het land zo van je gezicht zullen ze op uw kussensloop waarop uw ervaring legt dan op de avond direct na de nacht, en elke nacht tijd vergaren van meer en meer. Uw gehele lichaam probeert om alleen van deze huidcellen te ontdoen, ze me niet herinneren! Dus pas je kussensloop althans het moment dat een 7 dagen en probeer te slapen op je rug weer, dus je niet squishing uw ontmoeting in het kussen.
 • Hoe om te zorgen voor kin

  acne

  Dieet

  U kunt beginnen met het ontgiften van uw methode. Er zijn een aantal prachtige, beschermde detoxes daar dus kiezen voor een single die is het schoonmaken en zal de verontreinigingen spoelen van uw systeem. Op het moment dat je gevoel piepende grondig te reinigen aan de binnenkant van zijn tijd om dat zo te houden. Knip koolzuurhoudende dranken en ruil ze met grote hoeveelheden water en eco-vriendelijke thee. Dit zal toelaten te behouden de verontreinigingen gespoeld uit uw systeem en H2O is opgericht om te helpen de darmen genieten.

  Tot uw inname van fruit en groenten, en verander wit brood en pasta met hele granen. Hogere vezels en minder suiker. Uit de buurt van verwerkte maaltijden en afhaalrestaurants te houden en probeer te veel overvloedig voedsel niet te consumeren. Als u probeert om zo ongeveer alles met oliën of sauzen eet positief om uw kin vegen later voor een van het vet je poriën verstopt raken beëindigen. Het is ook de moeite waard om te proberen een voedingsmiddel dagboek bij te houden en in te loggen als u breakout kon worden u een intolerantie hebt, bijvoorbeeld om zuivel. Etenswaren intolerantie te veroorzaken ravage op onze darmen dus het ideaal om vast te stellen wat etenswaren vooral resulteren in je breakout en blijf uit de buurt van hen.

  Solutions

  Stoom je gezicht als een 7 dagen om de poriën te openen en start het stof verstopt in hen. Verschijnen ook in klei maskers als je een vette huid ze in staat te trekken uit de onzuiverheden en draai de poriën, waardoor het meer duurzaam voor de toekomst vuil en roet te krijgen inch

  Anti-inflammatoire behandeling plannen zal helpen lager de roodheid over de plek triggering de acne veel te glimp aanzienlijk minder significant. U kunt actuele behandelingen gebruiken, over de toonbank crèmes of ga organisch, in dienst natuurlijke honing of gemalen aspirine gemengd met een beetje water.

  Category: Gezond eten

  Comments are closed.