Kind II diabetes problemen Heal: Gastric Bypass – Overgewicht Loss Chirurgische behandeling

Wat is Pounds Afwijzen Chirurgische ingreep?

Lichaamsgewicht daling werking, ook geïdentificeerd als Bariatrische medische procedures is in wezen medische procedures gedaan om te activeren of ondersteuning in gewicht daling. Er zijn drie belangrijkste soorten vet daling chirurgische ingrepen nu routinematig inbegrepen in de Verenigde Staten. Dit zijn de maagband, algemeen aangeduid als Lap Band chirurgie Gastric Bypass chirurgische procedures en de Maag Sleeve chirurgische behandeling.

De maagband is het minst ingewikkeld van enkele procedures. Het bestaat laparoscopische dwz zeer kleine insnijdingen, die een instelbare band chirurgische plaats rond de het bovenste gedeelte van de buik. Een vermelding poort wordt ook aangesloten op onder de huid, sluit op de vloer, te laten voor vloeistof om aanvullende of geëlimineerd uit de band dus controlerende voedsel consumptie. Individuen worden verzonden eigenschap de vergelijkbare werkdag en meestal terug te voeren binnen een week.

De Gastric Bypass procedure is een veel ingewikkelder techniek. Er zijn verschillende varianten maar de Roux-en Y methode is de meest typische. Deze chirurgische behandeling is ook uitgevoerd met behulp van laparoscopie en kleine incisies. De Roux-en Y vermindert de grootte van de maag en resulteert in het levensmiddel bypass component van de dunne darm. Dit leidt tot een ervaring van volheid aanzienlijk sneller en vermindert de absorptie van de energie genomen inch Cliënten worden vaak verzonden huis op dezelfde werkdag, maar sommige chirurgen misschien alsof je om de nacht door te investeren in de zorginstelling of chirurgische procedure Midden. Afhankelijk van het soort functie je doet, is het goed te doen om terug te keren naar de functie in twee weken net na chirurgische ingrepen.

De Gastric Sleeve is een cursus van actie die in principe zich ontdoet van de verminderde deel van de buik , waardoor een ‘sleeve’ gevormd en aanzienlijk kleinere buik. Chirurgische nietjes worden gebruikt om de nieuwe buik sluiten in de vorm van een banaan. Omdat een deel van de buik is absoluut verwijderd, deze methode is niet reversible.This behandeling wordt ook uitgevoerd met de laparoscopische methode.

de extra voordelen van Lichaamsgewicht Reduction Medische procedures

Overgewicht Decline operatie wordt gebruikt voor genezing van Morbid Gewicht problemen. De definitie van morbide overgewicht in overeenstemming met de Amerikaanse moderne samenleving voor Metabole en bariatrische chirurgische procedure (ASMBS) wordt steeds £ 100 rond de grote hele lichaam lichaamsgewicht met een BMI van 40 en hoger of verblijven 75 kilo meer dan lichaamsgewicht met een BMI van 35 of groter en de toevoeging van een obesitas-gerelateerde welzijn staat dit soort als type 2 diabetes, snooze apneu, en significante bloeddruk.

Naast de duidelijke vermindering van vet, zijn er tal van andere gezondheidsproblemen positieve aspecten verbonden aan succesvolle overgewicht daling operatie. Lichaamsgewicht dalen met zichzelf, met of zonder gewichtsverlies chirurgische ingreep zal leiden tot meer welzijn. Verbeterde bloeddruk, verbeterde sterkte, minder cholesterol, en een standaard gevoel van sensatie beter kan van overgewicht daling. Slaapapneu wordt ook verbeterd in tal van omstandigheden.

De grote en meest verbazingwekkende wellness voordeel van het lichaamsgewicht reductie chirurgische procedures, precies uit de Roux en-Y en mouwen processen is de uitgebreide kwijtschelding van vormen twee diabetes in veel meer dan vijfenzeventig% van de patiënten. Dit is een ongelooflijke bovendien voor deze mensen. Diabetische problemen kan leiden tot een verkorte bestaan ​​overspanning met vreselijke goede kwaliteit van leven zo niet mooi beheerd. De totale remissie van diabetes problemen onmiddellijk na overtollig gewichtsverlies chirurgische behandeling is een game changer voor deze personen

Let op -. Gewichtsverlies chirurgische ingrepen is geen toverstokje remedie. U moet uw deel doen om het voor u te bedienen.

Veel wellness verzekeringen zal ingaan pond dalen chirurgische ingreep. Onderzoek met uw verzekeraar om de informatie te krijgen. Veel verzekeringen hebben starre regimes moet je houden aan voordat ze de chirurgische procedures zal goedkeuren.

Overgewicht Reduction Medische procedures kan het antwoord op uw gewicht problemen in verband algemene gezondheidsproblemen zijn. Praat met uw regionale gewichtsverlies chirurg om extra te beheersen.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.