Klei en Acne

Bentonietklei is heel best gebruikt op een vette huid. Het is licht antibacteriële en de grootste klei voor acne te behandelen.

Franse milieuvriendelijke klei komt uit de oceaan en wordt ook beschouwd als zeeklei. Frans milieuvriendelijke klei is milder dan bentoniet en kan worden gebruikt voor alle poriën en de huid soorten acne afdwingen.

Geel en roze klei zijn mild kleien meest effectief geschikt voor de droge en gevoelige huid vormen. Ze beheer acne zonder drogen of vervelende huid.

mensen met een vette huid kan bentoniet of Frans onervaren elke werkdag te gebruiken voor de te beginnen met week en dan twee keer per 7 dagen voor breakouts. Deze met standaard poriën en de huid kan gebruiken bentoniet en Franse milieuvriendelijke klei op het moment per 7 dagen of roze klei voor dagelijks gebruik. Degenen met droge of gevoelige huid kan geel of roze klei gebruiken bij twee keer per week. Ze moeten echt bentoniet en milieuvriendelijke klei voorkomen.

Clay trekt onzuiverheden van binnenuit de huid. Het kan gewoon een paar maanden om de toegevoegde voordelen van klei maskers merken.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.