Kleine-Natrium Dieet plannen en Weight Reduction

Natrium is niets meer dan zout, dat is een nodig element van uw eten plan om de beste wellness houden. Aspect effecten van overmatig minimaal natrium verbruik kan integreren uitdroging, zeer lage bloeddruk en spierkrampen. De Amerikaanse Hart-affiliatie onderschrijft dat je verbruikt minimaal 400 mg, maar aanzienlijk minder dan twee, 300 mg zout voor elke werkdag.

Natrium consumptie stimuleert uw lichaam om extra h2o behouden. Dit gebeurt alleen maar omdat natriumconsumptie bestemmingen stress op de nieren, die reageren door het verdunnen van het bloed met extra h2o om het resultaat te verlagen. Terwijl de impact is delicaat, in de combinatie het kunt tot 5 of meer pond. van ‘te verwaarlozen’ h2o lichaamsgewicht retentie.

Een minimale natriumarm dieet plan zal direct effect op de markt. Zodra uw systeem geen langere verlangens om op te houden met de extra h2o, zal het uitscheiden zo snel als haalbaar. Dit is waarom je goed kunt ontdekken je zelf naar de wc gaat veel vaker dan de standaard, terwijl waarschijnlijk als gevolg van de eerste fasen van een dieet regime. Als gevolg hiervan, zeer zoutarm dieet plannen direct naar een valse perceptie van vervulling, waarbij de schaal toont een beperkt aantal, maar je bent geen dichter bij je doel.

Ondanks het verkeerde gevoel van vet verlies, het verminderen van natrium in het eten plan is nuttig voor het over-all welzijn oorzaken. Behoud van uw dag-tot-dag inname van natrium vrij laag (alle meer dan 1.000 mg of zo) zal helpen om een ​​hogere bloeddruk reguleren en verminderen de kans op hart-ziekte. Zoeken naar frisse nieuwe of bevroren voedingsmiddelen die niet beschikken over extra zout, zich te houden aan ongezouten noten, niet opzettelijk onder zout geen voedsel en kies minimal-vet oplossingen waar mogelijk.

Het opruimen van misvattingen over de diverse soorten van overtollig gewicht te verliezen wil hulp die u veel meer zinnigs over uw dieet doelen en het deel dat natrium presteert in het helpen u ze uit te voeren. Dus als je door te lezen over de komende ‘wonder dieet plan aanpak’ die £ 10 belooft. van schuur gewicht binnenkant van een week, overleg dan zelf welk percentage van die feitelijke vet en welk deel is gewoon drinkwater lichaamsgewicht. Nu dat je de verbinding met betrekking tot lagere natrium en gewichtsvermindering, zult u niet misleiden door schandalig dieet beloften.

Category: Supplementen

Comments are closed.