Kleine Organisatie Welzijn verzekeringspolis van werknemers

Groep welzijn verzekering hebben in uw onderneming om zowat elke in aanmerking komende werknemer worden verstrekt. Het is in tegenstelling tot de wet selectief sluiten unieke mensen van het deelnemen of het inschrijven in het plan. Een geschikte werknemer, zoals die door de afdeling van elke staat verzekering, wordt over het algemeen iedereen die presteert voor de onderneming een gemiddelde van ten minste 20 tot 30 uur voor elke 7 dagen.

Als een massale meer dan genoeg aandeel van alle geschikte medewerkers deelname te verlagen in uw welzijn dekking-systeem, de volledige groep kan heel goed worden niet in aanmerking genomen. De meeste staten vereisen een minimum van betreffende vijftig en participatie 75 procent. Aan de andere kant, de werknemers die inschrijving te verlagen omdat ze bescherming in andere plaatsen niet vertrouwen versus minimale deelname bedrag nodig berekeningen.

In de meeste staten, bedrijven zijn verplicht bij te dragen in de richting van het prijskaartje van welzijn verzekering plan voor hun personeel. De minimale vereiste bijdrage verschilt, en is over het algemeen tussen de tien en 50%. Nogal wat landen hebben alleen bedrijven om stichting bijdragen hebben op de kosten van bescherming voor de ene medewerker, ongeacht ongeacht of niet een medewerker ervoor kiest te gaan over personen ten laste, zo mooi.

Tiny bedrijven die groep gezondheid en fitness verzekering leveren aan extra dan 20 medewerkers zijn onderwerp aan de federale COBRA regelgeving, in aanvulling op de dekking regels opgelegd door de aandoening. COBRA wetten roepen voor werkgevers om strikte suggesties te volgen met betrekking tot het gesprek van de gegevens en de voortzetting van de dekking voor beëindigd medewerkers. Het niet naleven van COBRA regels kon eindresultaat in de grote straffen en boetes.

Category: Supplementen

Comments are closed.