Kleinere bedrijf Gezondheid en fitness opties Plan Act

Geregeld door het Department of Health and Human Services, zal Shop maakt het eenvoudiger voor compacte eigenaren van kleine bedrijven om te betalen voor de algemene ziektekostenverzekering voor hun werknemers door hen een record van prive gezondheid en fitness verzekering plan programma’s die met elkaar concurreren voor de organisatie. Een aantal kleine bedrijven kunnen ook de bemanning tot soort een landelijk of over de gehele staat het zwembad, zodat ze de mogelijkheid om een ​​enorme hoeveelheid verzekeringen individuen dus wellness verzekeringsplan topkwaliteit tarieven lager kunnen ontvouwen. Zakelijke eigenaren zal een jaarlijkse tax credit score van 1.000 dollar voor elke werknemer, of $ 2, 000 voor echtgenoot en kinderen algehele bescherming van de gezondheid te ontvangen, indien de werkgever betaalt voor ten minste zestig procent van welzijn behandeling de kwaliteit van elke medewerker. Daarnaast zullen bedrijven die uit veel meer dan 60 procent van de werknemer tarieven vork een meer beloning tax credit rating krijgen.

zakelijke onderneming eigenaren zullen niet het gezicht van meer wellness verzekering tarieven als gevolg van Store simpelweg omdat de daad maakt het onwettig verzekering bedrijven om hun premies te maximaliseren als een persoonlijke of werknemer een reeds bestaande aandoening of heeft gemaakt prijzig verzekering plan voor verklaringen in de vorige. Op de top van dat, zullen kleine bedrijven huiseigenaren verzekering plan tarieven vinden veel meer voorspelbaar, stabiel en betaalbaar, zelfs als zij gebruik maken van meer volwassen werknemers te maken.

Shop, deze die als zelfstandige werkzaam zijn, die freelancers omvat, zal worden in een positie om welzijn verzekering plan uit dezelfde pool als compacte zakelijke onderneming huiseigenaren te verwerven, zodat ze niet uitgebreid hebben tot niet-openbare ziektekostenverzekering verzekering te verkrijgen beleid, die meestal veel meer hoog geprijsd. Bovendien zal Store die mensen die zelfstandig een keer per jaar belastingkrediet geschiedenis van maximaal $ 1, 800 voor specifieke welzijn richtlijnen verzekeringspolis of $ 3600 voor geven familieleden wellness verzekeringen.

Bedrijven en particulieren die zichzelf gebruikt zal de mogelijkheid om naar SHOP de web-site, die de goeroes in staat zal stellen om te kijken naar verschillende private algemene ziektekostenverzekering opties in een keer hebben. Bij Shop maakt de kans op nieuwe gezondheids-en fitness plannen aan te bieden over de Verenigde Staten, wijzen dekking commissarissen zal moeten controleren of nieuwe wellness ideeën voldoen aan wijzen eisen met betrekking tot de gemeenschap toereikendheid, de vorderingen en betovering techniek en geld solvabiliteit.

Category: Gezond eten

Comments are closed.