Klysma en Overgewicht Decline

De strategie van klysma’s en dubbele punt zuivering voor genezing stappen heeft alles al duizenden jaren en is toegepast hele erfgoed, met name in grote cultuur. Het begrip ‘automobiel-intoxification’ werd gedacht door de oude Egyptenaren en Grieken. Het idee is dat het systeem moet begeleiding bij de afzet van haar afval en giftige stoffen. Deze gedachte is controversieel, en veel denken mist en zelfs in tegenspraak met wetenschappelijk bewijs. Klysma, ook wel darmspoeling, zijn net de laatste tijd terug in de schijnwerpers geïntroduceerd als beroemde mensen begonnen gebruik te maken van hen klaar te zijn voor paarse loper evenementen krijgen. Ze worden verondersteld om hulp te werpen deze allerlaatste paar kilo en krijgt de buik goed en plat. Klysma’s zijn aan te raden in combinatie met vele goed beschouwd diëten, vasten en ontgiften processen.

p Er zijn een aantal verschillende vormen van klysma, en ze kunnen eventueel worden toegediend in een huis of in een gespecialiseerde omgeving, waar door ze extra gewoonlijk aangeduid als darmspoeling. Er zijn drinkwater klysma’s in verschillende temperaturen, zout, yoghurt, verschillende kruiden en zouten, melk, azijn en koffie klisma’s. In alle omstandigheden is het hoofddoel is het reinigen van de dikke darm, maar een facet invloed misschien een plotselinge daling pond zijn.

De aanpak van een klysma bestaat uit het spoelen van de dikke darm met 1 van de vloeistof hoger dan aangegeven. De vloeistof wordt opgeslagen in een klysma zak, aanzienlijk als een zeer warme kruik, en vervolgens opgehangen boven de patiënt. De zak is verbonden met een buis en mondstuk, die gesmeerd en ingevoegd in de anus. Voor kleinere klysma kan een rectale lamp injectiespuit eventueel worden gebruikt. Het gevolg van deze werkwijze is een lediging van de darm verminderen.

Hoewel meerdere personen kunnen eventueel vrij veel voel me opgelucht na een klysma, en kon vrij effectief te verliezen een handvol kilo, zijn er problemen en gevaren die samen kan gaan met een dubbele punt-zuivering cursus van actie. Eerste moeten de producten steriel en doeltreffend ingevoegd kopen om problemen te vermijden. Indien gebruik gemaakt van te kunnen ze goed tot dehydratie, bloedarmoede, ondervoeding en het gebrek aan vermogen om de natuurlijke darmen gaan.

p Er is een aanzienlijke controverse rondom colon reinigen, en ongeacht of zij over medische integriteit. Velen zeggen dat het oude principe van ‘auto-intoxification’ is nooit bewezen. In werkelijkheid hebben autopsies het tegendeel bleek, dat er in werkelijkheid geen opbouw in de dikke darm, en het lichaam kan vakkundig ontdoen van haar bezitten verkwisten. Hoewel sommigen het gevoel dat het mogelijk maakt met populaire ziekten deze als constipatie en problemen, anderen alleen beschouwd met het afstoten van een paar pond. voordat een belangrijke gebeurtenis.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.