Knijp zits – Lees dit bericht voordat u een aanzienlijke slip-up te maken!

Puistjes uitknijpen kan de eerste factor je doet als je wakker wordt in de vroege ochtend. Op dat moment kunt u verwachten van streek te ervaren van wat je ziet in de spiegel. Het lijkt voor een flink aantal mensen die moeilijk aan te tonen en tot een gewoonte kan ontwikkelen

Als u verschijnen op je puistjes zijn plat binnen een beperkte tijd direct na het knijpen,. – – ‘weet u dat er dingen zullen maken verwerven zelfs nog erger?’

Dus, wat is de beste tijd om acne squeeze

Gezien het feit dat er geen principes over ‘knijpen’ pukkels, pleit ik voor u aan het uitvoeren van deze alleen om zich te ontdoen van je witte mee-eters. Overweeg om een ​​goed begrip van dat, de meest voorkomende vorm van puistjes als witte mee-eters, zwarte mee-eters, en puist.
* Acne conglobata, vaak waargenomen in heren en gekenmerkt door grote zwarte mee-eters en wonden die zijn ook groot zijn.
* Zits Rosacea, is doorgaans te vinden als rode uitslag op de neus, voorhoofd, wangen en kin.
* Acne Fulminans, meestal ontdekt bij tieners en lijkt een grote puist kook.

Zoals je kunt zien, zijn er een handvol van rationalisatie over acne eerder noemde. Het is mogelijk dat een persoon die je heeft herkend stijl van uw zits en wil om zich te ontdoen van. Maar, moet u! vergeten te knijpen! Er zijn een heleboel betere manieren om zich te ontdoen van je acne.

Category: Gezond eten

Comments are closed.