Knoflook als Overcome voor Acne

Knoflook, een lid van de allium familie (samen met uien) zijn volledig van zwavelzuur, die vast antibacteriële huizen heeft. De zwavel doodt zits-triggering micro-organismen, onder andere factoren. Knoflook is ook een bloedreiniger, wanneer intern genomen.

Neem in je knoflook zits bestrijden van binnen naar buiten en hulp je techniek te reinigen zelf. Voor de ongelooflijk moedige, kiest slechts een teentje rauwe knoflook zowat elke dag, en niet nalaten te denken om borstel je tanden. U kunt ook bak knoflook in een pan te geven een mildere, geroosterde smaak. Meng knoflook met olijfolie, zwarte peper en Parmezaanse kaas tot een fantastische brood dip. Voor nul geur, krijg knoflook voedingssupplementen.

De antibacteriële eigenschappen van knoflook geven de aspirant om je puistjes zappen. Ongelooflijk grondig, aan de andere kant – knoflook is zeer krachtig. Verminder een teentje knoflook in 50%, en wrijf de vochtige binnenste gedeelte op je puistjes. Herhaal een aantal keren per dag. U kunt ook het sap van een teentje knoflook behoren tot een zeer weinig water als je een zachtere behandeling nodig. Als je toevallig te worden betrokken over de geur, genieten van een teentje knoflook in de melk voor een uur voor het aanbrengen.

Voor de meest krachtige behandeling methode, zul je knoflook wilt met de hoogste geboden informatie zwavel. Bij de supermarkt winkel, koop de meest verse uitziende knoflook die je kunt tegenkomen, met de sterkste geur. Hoe sterker de geur, hoe groter de zwavel materiaal. Natuurlijke knoflook misschien nemen meer zwavel dan standaard knoflook, dus probeer het eens.

Knoflook zal niet de baan voor alle mensen doen. Het heeft de aspirant om te verbranden, blister, of de huid irriteren. Om catastrofe te voorkomen, beginnen met een heel matige combinatie van knoflook en drinkwater, en niet weg op de poriën en de huid niet erg lang gaan voor ook. In geen geval weg te gaan het vlees van de knoflook rechtstreeks op uw huid. Als je poriën en de huid is niet geïrriteerd, kunt u proberen het verlaten van het sap op ‘s nachts, maar blijf weg van overnight remedies helemaal als je een gevoelige huid hebt. Knoflook is ook een bloedverdunner, dus echt niet extra dan een teentje per dag te nemen, en te stoppen met een of knoflook voedingssupplementen vlak voor een chirurgische procedures.

Category: Dieten

Comments are closed.