Kobe Bryant credits Paleo voedsel plan voor pond reductie, dringt Pau Gasol trim van

Los Angeles Lakers guard Kobe Bryant heeft er bij zijn teamgenoot, elektrische power forward Pau Gasol, om zich te ontdoen van het lichaamsgewicht aan zijn kwijnende algehele prestaties te verbeteren.

‘Ik heb hem instrueerde ik nam de zaak die serieus geserveerd me was liet ik wat vet, ‘Bryant, 35, legde Lakers Land. ‘Ik legde hem uit dat hij moet echt naar alle waarschijnlijkheid zien of dat is een ding dat hij moet doen. Naarmate we meer volwassen, onze vetverbranding capaciteit vertraagt. We rustig groeien een weinig belangrijke te zijn.’

De zeven meter hoge Gasol schetste zijn lichaamsgewicht als 275 kilo aan het begin van de 2013-2014 NBA jaar, een stijging van £ 25. van vorig jaar van 250.

In de eerste 22 wedstrijden van de huidige NBA tijd, Gasol is gemiddeld een glansloos 14.four punten, nine.four rebounds, 3. assists en 1.Een blokken.

Blijkbaar Gasol, 33, drong hij al laten vallen pond, verklaarde hij weegt nu £ 259 en heeft het mooiste lichaam extra vet percentage van zijn NBA roeping.

Ondertussen NBA supersterren zoals Kobe Bryant, Blake Griffin, Dwight Howard, Derrick Rose en Ray Allen allemaal juist de laatste tijd overgeschakeld naar de glutenvrije Paleo dieet programma, aan te dringen het is gediend hen hun basketbal online games stimuleren.

De Paleo inname programma benadrukt hoogwaardige dierlijke eiwitten, vetten (samen met gezonde verzadigde vetten), greens en fruit, en sluit suiker, gluten, zuivel, peulvruchten, zetmeel, drank en verwerkte voedingsmiddelen.

Allen heeft het Paleo dieet gecrediteerd voor het terugdringen van zijn oude suiker en koolhydraten afhankelijkheid. ‘Als je begint nuttigen van de salades en de eiwitten en fruit, je voelt je zo aanzienlijk frisser en schoner’, aldus Ray.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.