Koe Urine voor Lichaamsgewicht Reduction

Voor alle opzichten redenen, koe urine is precies wat de meeste mensen vandaag de dag gaan ervan is: een verkwisten oplossing van koeien als gevolg van het nuttigen van voedsel en drinkwater op een dag tot dag basis. In overeenstemming met CowUrine.com, wordt de urine bestaat uit een paar belangrijke elementen: ureum (het sluiten product of de dienst van de vetverbranding capaciteit), urinezuur (die krachtige antibacteriële werking dankzij de zuurgraad heeft), en enkele voedingswaarde mineralen niet goed gedigereerd door het dier.

Net na veel wetenschappelijke experimenten zeer goed gedocumenteerd op CowUrine.com, wetenschappers stellen dat ziekten, variërend van diabetes problemen tot gastro-intestinale problemen kunnen direct na het nuttigen van een koe urine remedie onder het toezicht kan worden behandeld met minimale tot geen gevolgen kant van een gezondheidszorg ervaren. Bij elkaar gezet met hormonen en andere vitaminen gevonden in het dagelijks voedsel, kan koe urine ook begeleiden in lichaamsgewicht verval.

Volgens YogSandesh.com, koe urine bevat verscheidene vitaminen vaak ontdekt in talrijke belangrijke gewichtsverlies drug remedies, waaronder vitamine A, B, D, E en mineralen zoals creatinine en goud. Enzymen belangrijke spijsvertering zijn ook gevonden in koeienurine, die het actieve middel dat helpt bij het gewichtsverlies aanpak. Volgens een recent onderzoek bleek in de Afrikaanse Journal of Biomedical Research, laboratoriumratten die eindigde toegediend een optie van een koe urine en vitaminen bood een verminderde eetlust enkele keer direct na de eerste dosering door secretie afnemen in de pyloric klier.

Hoewel koe urine behandeling is zeker gevonden als optie type geneesmiddelen die daadwerkelijk gedocumenteerde resultaten in de medische industrie, heel wat mannen en vrouwen zijn nu nog sceptisch over de invoering van individuen om een ​​verkwisten product of dienst van een onderscheidend species. Het is essentieel om dat bestuursorganen in acht van dit soort als de Food and Drug Administration hebben niet geaccrediteerd het gebruik van koe urine oplossingen of mengsels voor de behandelingsmethode van een ziekte of dysfunctie en moeten alleen worden gebruikt na een gesprek met een klinisch expert.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.