Konijn emaille – antwoorden op slechte tanden

p Er zijn bijzonder hachelijke waarin je konijn zal hulp of professionele medische interventie om zorg te dragen voor zijn tanden willen. Voorbeelden van deze gevallen zijn malocclusie, gespleten of beschadigde tanden, punten of hielspoor, vreemde lichamen, abcessen, rot of besmette email of botten, en wratten.

Vreemde voorwerpen meestal de hulp van een konijn dierenarts nodig elimineren van het vreemde voorwerp gevolgd door antibiotica om zeer duidelijk welke een infectie. Abcessen worden vaak afgetapt en het konijn plaats op antibiotica en rottende of besmette email molaire hielspoor en wratten worden gehaald, gevolgd door antibiotica als perfect. Trauma van dit soort als een klap op de kaak breken of breken van een bot te herstellen door zelf, maar je konijn moet pijn behandeling of hij zal niet proberen te eten.

Een paar alternatieven voor behandelen malocclusie van de snijtanden bestaan. U kunt de snijtanden elke een bijzonder tot twee weken gebruik te maken van een rechte rand nagelknipper ze bestand of maal ze met behulp van een compact dremel instrument of ze kunnen operatief worden uitgeroeid trim. Trimmen met een clipper kan riskant zijn. Als uw trimmer is niet scherp voldoende of je veel te veel snijden in een keer de tand kan splitsen of scheuren onder het tandvlees, die kunnen leiden tot infecties. Het is beter om kleine hoeveelheden rechts snijden tot je bij de ideale duur enigszins dan een aanzienlijk deel. Als je ze operatief afgesloten, wees niet bezorgd, zal je konijn toch in staat zijn om te eten. Hij zal leren om voedsel te trekken in zijn mond met zijn lippen en stamp het met zijn kiezen.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.