Konijn tand – met behoud van het glazuur gezonder (Foto’s)

tanden van een konijn nooit ophouden te breiden. Net als de cavia, hamster, muis en rat, de tanden te verhogen al door hun leven en worden gedragen door middel van kauwen gehouden. Het konijn heeft 22 wang tand – zes hoger premolaren, vier verminderen premolaren, 6 bovenste kiezen en 6 te verminderen kiezen – vier snijtanden, en twee extra snijtanden zich voeden van de bovenste snijtanden 2

Aanvullende Pics

. Kijk alle 8 foto’s

Zij behouden de wang tanden evenwichtig en gedragen om een ​​juiste maat bij het kauwen voedsel items voorafgaand aan het slikken. Bovendien, konijnen slijpen hun kiezen om tevredenheid, pijn en irritatie te onthullen. Ze blijven de snijtanden op een geschikte grootte te houden door het scheuren van hooi, en groene voedingsmiddelen, en door het kauwen moeilijker groenten van dit soort als wortelen en door typische onderzoek en uit te voeren.

Hoewel konijnen niet nodig standaard gebitsreiniging als een kat of hond hebt, kunt u hulp aanmoedigen gezond glazuur met het voedsel spullen die je ze net zo goed als het speelgoed u levert geven. Sommige prachtig speelgoed om te gebruiken voor gezondheid snijtand en fitness bestaan ​​uit karton deze soorten als verpakkingsmiddelen papieren handdoek rollen en lege wc-papier rollen, houten deze als kinderen een niet-beschilderde houten blokken en fruit takken die een maand of veel meer zijn opgedroogd ( NO kersen houten).

U kunt ook hen opknoping speelgoed gemaakt voor vogels. De metalen die bieden niet alleen een duurzaam kauwen speelgoed, maar de kletterende geluid als ze zwaaien is ook leuk voor veel konijnen. Hout opknoping speelgoed voor vogels zich op de meeste huisdier handelaren zijn een zeer goed product maar zorg ervoor dat ze niet geschilderd en bevatten geen roze hout. U kunt ook uw eigen opknoping speelgoed gebruik te maken van houten wielen en variëteiten van een belang van winkel, draad kleerhangers en een aantal hozen draad.

Omdat konijnen genieten om op te kauwen punten evenals flip en gooi goederen, kleinere , echt uitdagend plastic kommen of koppen kan ook worden toegepast om hen te vermaken en hun email gezonder te behouden. Het verstrekken van een prachtig aanbod van verschillende speelgoed zal niet alleen houden van uw konijn tand gezonder, maar zal zo effectief je harige vriend ongelooflijk inhoud te maken.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.