Koning Van Kruiden: Zwarte Peper Welzijn Toegevoegd voordelen

Wat is Black Pepper?

zwarte peper, is een populair kruid afkomstig uit Zuid-India. Het heeft een lang en voorspoedig record in ayurvedische medicijnen precies waar het werd gewaardeerd voor haar normale therapeutische kwaliteiten. Het heeft anti-kanker, anti-bacterieel, anti-inflammatoire en anti-microbiële huizen die helpen herstellen van verschillende kwalen van populaire verkoudheid tot kanker.

vitamines zich in Black Pepper

Black Pepper , de koning van specerijen, wordt vaak gebruikt planeet-overgrote voor kruiden tot verschillende gerechten en gezonde soepen. Het is een uiterst voedzame kruiden en is geladen met anti-oxidanten en mineralen:

Mineralen
Strijkijzer: gebruikt om rode bloedcellen te maken en voor het herstellen van versleten cellen
Kalium:. Voor regulering van de hartslag en het behoud van bloed spanning
Calcium: Voor stevige botten en tanden
Mangaan:. voor bot-making en het metabolisme van vet en koolhydraten
Magnesium: Voor de juiste zenuw en spier massa . uitvoeren en de omzetting van bloedsuiker om energie
Zink:. Krijgt ontdoen van cholesterol deposito’s en is cruciaal voor de groei
Chromium: Assists metaboliseren vet en . koolhydraten in het systeem

Nutritional vitaminen
Vitamine C:. Voor een robuust immuunsysteem en bestrijdt cardiovasculaire aandoening
Vitamine A:. Voor gezonder slijmvliezen, essentieel voor de juiste nacht gezichtsvermogen en moedigt skelet vooruitgang
Niacine: Typische werking van weefsels en maakt omzetting van koolhydraten naar vitaliteit.
riboflavine: Het loslaten van kracht om cellen en vergunningen afbreken van vet
pyrodoxine :. Voorkomt H2O retentie en maakt omzetting van koolhydraten naar elektrisch vermogen
Thiamine: Vooruitgang en verbetering van het skelet bouw, stimuleert de spijsvertering
Foliumzuur:.. sorteert paars bloedcellen en essentieel in de bloedcirculatie in de buurt van het systeem

Enkele van de gezondheid toegevoegde voordelen van zwarte peper nemen:

een. Gezondheid en fitness Winsten zwarte peper: Blood Tension
Zwarte peper heeft belangrijke verbindingen die de bloeddruk stadia in ons lichaam regelen. Het is ook rijk aan vitamine C, die helpt bij het voorkomen van hypertensie door het verhogen van de uitscheiding van lood uit ons lichaam. De aanzienlijke concentraties van essentiële mineralen zoals kalium, calcium en ijzer in zwarte peper zijn bloeddruk verlagen verbindingen. De belangrijke fundamentele resultaat van grote bloed spanning kan worden toegeschreven aan echt belangrijke reeksen van natrium in het lichaam. Zwarte peper heeft een onbeduidende hoeveelheid kalium, die zeer sterk is in het minimaliseren van de gevolgen van de hoge natrium graden in de lichaamsbouw. ​​

twee. Algehele gezondheid beloningen van zwarte Peper: Mind Maaltijden
Recente wetenschappelijke tests aanwezig hoe piperine ontdekt in zwarte peper te nemen anti-melancholie attributen die hulp die u kunt opvrolijken. Onderzoeken vertoont ook hoe zwarte peper is zeer productief in de juiste geest functionaliteit, cognitieve doel en stimuleert centrale angstig techniek. Bovendien piperine helpt ook boost endorfine in het achterhoofd. Endorfines zijn chemische stoffen in de hersenen die hulp te verlenen van ongemak, maar ze verbeteren ook stemmingen en maken ons echt goed voelen. Een goede sprint van zwarte peper in je groentesoep kan eventueel wezen draag uw humeur!

3. Welzijn Voordelen van zwarte Peper: Voor verkoudheid en griep
Black Pepper heeft een anti-microbiële woningen die ondersteunen vernietigen kil-triggering bacteriën en ziekteverwekkers, dus clearing neusholten en het verlichten van congestie. Black Pepper helpt behouden de griep bugs afwezig door het induceren zweten die zal helpen verjagen slijm in de borst en neus. Sizzling specerijen zoals zwarte peper worden geïdentificeerd om mensen loopneuzen geven. Dit is gewoon een manier om het elimineren van de extra slijm in de borstholte ingediend. Vitamine C, dat is een uitstekende vechter van verkoudheid en griep, is een actieve vitamine in zwarte peper. In India, is een veel voorkomende remedie tegen verkoudheid krijgen van een verzengende soep genoemd rasam, die wordt georganiseerd in dienst kruiden en specerijen zoals tamarinde en zwarte peper.

Vier. Welzijn positieve aspecten zwarte peper: Coronaire hartkwaal
twee werkzame bestanddelen in zwarte peper: Piperine en chroom bevatten anti-inflammatoire eigenschappen die essentieel zijn bij de genezing zwelling in de muren en slagaders van het hart. Zwarte peper kan ook helpen de cholesterolspiegel onder controle en het onderdrukken van slechte cholesterol die vroeg of laat eindigt up verstopping slagaders omvat het hart, waardoor het creëren van cardiovasculaire problemen. Strooi een sprint van gemalen zwarte peper naar uw nieuwe salade voor een gezonde goed presterende hart.

5. Welzijn positieve aspecten zwarte peper: Anti-Cancer
Zwarte peper, wanneer gemengd met kurkuma is vermeld om de kansen van de meeste vormen van kanker aanzienlijk verminderd door gevechten van de voortgang van de kankercellen. Piperine, de belangrijkste anti-inflammatoire fytochemische waargenomen zwarte peper onderdrukt cytokinen (stoffen geproduceerd door kankercellen) derhalve de gevaarlijke handelingen van kankercellen en hun ontwikkeling verlaging in tumoren. Zwarte peper bevat ook krachtige anti-carcinogeen en anti-bacteriële waarden die de slijmvliezen voering de buik te beschermen, preveting microbiële en bacteriële aanval.

Zes. Wellness positieve aspecten zwarte peper: Koeling het gehele lichaam
U kunt de zomer warmte te verslaan door het toevoegen van zeer hete kruiden zoals zwarte peper aan uw dieet programma. Omdat zwarte peper is een warme specerijen, kan het helpen interessant het systeem door te groeien bloedsomloop en ook door het induceren van transpireren, die de extreme warmte van ons lichaam releases. Zwarte peper zal ook helpen om snel verhogen van uw lichaamsbouw temperatuur dan verminderen met tussenpozen en dit uiteindelijk koelt je in het menselijk lichaam temperatuur. U kunt een paar zwarte peperkorrels gooien om een ​​breed variëren van pittige gerechten uit ongelooflijk warm Indiase curry te zinderende Mexicaanse zomer salades.

7. Welzijn Voordelen van zwarte Peper: Geschikt Spijsvertering
zwarte peper stimuleert de maag kuilen in de buik maagsappen lanceren naar geschikte spijsvertering. Dit helpt te beschermen tegen verschillende buik ziekten gerelateerd aan de spijsvertering, voor case in point: benzine, opgeblazen gevoel en diarree. Peper bevat ook een heleboel voedingsvezels voor het reinigen en reguleren darm acties. Dit helpt ons lichaam om zich te ontdoen van gevaarlijke en ongewenste afvalstoffen die giftig zijn bij accumulatie zou kunnen zijn. A-peper toegevoegd voedsel plan kan uw spijsvertering techniek functionaliteit goed te ondersteunen, zonder dat zij te ervaren van ongemakkelijke buik complicaties zoals gas en diarree.

Acht. Wellness Winsten zwarte peper: Goed voor huid
De belangrijkste chemische verbinding in zwarte peper, Piperine, kan als keus medicatie handelen in de omgang met verschillende poriën en huid aandoeningen en bacteriële infecties dit soort van vitiligo. De zeer effectieve anti-oxidanten in zwarte peper beschermen ook de poriën en de huid tegen UV-stralen die zonnebrand en zelfs huidkanker veroorzaken. Puistjes kunnen ook worden behandeld met zwarte peper. Een eenvoudige behandeling om ten minste een theelepel zwarte peper te malen en deze opnemen om een ​​meetbare hoeveelheid rose drinkwater. Solliciteer op confronteren twee keer per werkdag voor een puistje-zonder kosten stralend gezicht

9.Wellness Beloningen zwarte peper. Gewichtsreductie
Black Pepper is een goede Spice op te nemen om uw voedsel plan in curries of soepen die je kan eventueel gewoon wanneer op een overtollig gewicht te verliezen toepassing. Dit wordt ondersteund door het feit dat zij ongetwijfeld geen ongewenste vet daarin slechts een aantal calorieën. Piperine, ontdekt in zwarte peper, zal helpen verhogen van het lichaam stofwisseling. In zo onderneming, zal veel meer en extra calorieën te krijgen verbrand te houden van elektriciteit te krijgen van hen af. Het verbranden van calorieën betekent meestal vinden ontdoen van de koolhydraten die zal veranderen in opgeslagen vet, dus het handhaven van voedzaam vet.

10. Welzijn positieve aspecten zwarte peper: Dental algehele gezondheid
Black Pepper wordt uitgelegd worstelen tand vergaat en holtes en adverteren gezonder robuuste emaille. Zwarte peper kan ook genezen tand pijn en pijn te minimaliseren. Een frequente kiespijn verhelpen met zwarte peper geeft het mengen 3 theelepels zwarte peper poeder en een snufje zout in een kleine water en voorzichtig de uitvoering ervan aan de pijnlijke plaats of holte. Practised 2 keer per werkdag, zal deze kuur zorgen gezond tandvlees en glazuur voor een mensenleven.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.