Korsetten voor Overgewicht Decline

Van de oude Franse woord ‘kor’ die het gehele lichaam en ‘cotte’ dat is een nauwsluitend kledingstuk, korsetten zijn eerste getuige op Minoïsche priesteres en vervolgens Griekse vrouwen. Deze stijve kleding was versleten door het sluiten van de Edwardian interval. Te beginnen met de Victoriaanse of 18de eeuw een zandloper stijl korset aangeboden te helpen en het comfort en gemak aan beide even mannen en meisjes.

Een comfortabele geregen-up korset zal cinch in de taille en onmiddellijk verschuiven de organen naar beneden en de borsten op het aanbieden van de visuele aantrekkingskracht van een meer compacte taille. Een gepersonaliseerde of goed vervaardigd corset kan gedragen worden voor enkele uren per keer. U zal worden uitgerust om in een veel minder voedsel spullen en toch komen geheel voelen.

Praat met een arts voorafgaand aan het proberen om een ​​korset voor lichaam gewichtsvermindering instructie. Om te beginnen, geleidelijk aantrekken van een korset voor twee uur per dag maskeren een levensmiddel tijd. Gestaag toenemen de uren van gebruik geen extra dan 8 uur per dag. De organen nodig hebben om zich te gebruik gemaakt van de beperking en uw lichaamsbouw zal ook eisen te krijgen gebruikt om de beperkende beweging.

meeste gezondheidszorg korsetten zijn vervaardigd om te gebruiken onder de buste. Mode korsetten leveren een mogelijkheid van twee soorten. Onder de buste korsetten meer tijd gedragen kan worden en naadloos onder kleding. Over de buste korsetten duwen de borsten collectief en naar boven voor een mooie look. Over de buste korsetten kan gedragen worden als bovenkleding.

Een korset persen in de maag plaats, dat brengt helpen om de lumbale regio. Dit verbetert de houding en vermindert pijn op de wervelkolom. De voor een langere tijd omvang en contouren korset beperkingen anterieure en posterieure beweging en rotatie, terwijl de resterende comfortabel gegeven individuen beperkingen.

De zandloper staat van Victoriaanse korsetten zijn verkrijgbaar op dit moment in katoen, zijde, denim, pvc en leer-based. In eerste whalebone werd gebruikt om vorm te geven en houd het korset en sorteren van de drager. Nu, veelzijdige metalen staven en opgerolde metalen strips laat voor veelzijdigheid en hulp voor Extended zetten. Deze korsetten vereisen allemaal kleine zorg, maar zijn niet in staat om in een wasmachine te worden gegooid. Gewoon zachtjes te poetsen met een duidelijke vochtige doek.

Category: Gezond eten

Comments are closed.