Korte Puistjes Cures

Een van de snelste en meest probleemloze puistjes geneest is eenvoudige witte tandpasta. Gel tandpasta niet het exacte resultaat hebben, dus niet gebruiken om zich te ontdoen van zits. Implementeren van een kleine som tandpasta om persoonlijke vlekken en laat op een nacht. Was zorgvuldig je gezicht in de ochtend en je puistjes moeten aanzienlijk veel minder duidelijk zijn.

Melk van magnesia, ondanks het feit dat doorgaans gebruikt om een ​​overstuur buikpijn te behandelen, is ook fantastisch voor het verminderen van puistjes. Gebruik een schar van melk van magnesia op uw dilemma poriën en de huid met een watje twee een paar periodes per dag. Staat te drogen voor een paar minuten en spoel dan uw deal met met interessante water.

Aspirine bevat salycilic zuur, een voorkomende ingrediënt in-keep gekocht acne behandelingen. Maak een pasta van twee aspirine door aandrukken en de integratie van een bescheiden hoeveelheid H2O. Dep een aantal van de pasta op je puistjes en verdwijnen op ‘s nachts. In de vroege ochtend, voorzichtig te wassen uw confronteren en dep ze droog met een schone handdoek.

Een vochtige theezakje gebruikt om de acne-gevoelige plek voor een paar minuten moet aanzienlijk verminderen roodheid en zwelling, het bouwen van acne vlekken kleinere en minder duidelijk. Ijs zal ook hetzelfde resultaat.

Belangrijke oliën die als sandelhout, lavendel, rozenbottel zaad olie en teunisbloemolie kan afnemen bijstand en herstellen zits snel. U kunt deze olie bestellen in vele wellness voedingsmiddelen winkels. Als u een zeer gevoelige huid, kan het nodig te hebben om de olie te verdunnen met druivenpitolie, een extra neutrale cruciale olie.

Maak een pasta van koude melk en nootmuskaat om het uiterlijk van acne te minimaliseren. Gebruik deze om uw ervaring en weg te gaan op voor ongeveer 20 minuten. Spoel met warm H2O en dep ze droog.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.