Kosteneffectieve Zorgverzekering voor baby’s

Moeders en vaders en verzorgers kunnen hebben vele verschillende soorten van welzijn dekking opties toegankelijk voor kinderen. Geprivatiseerd welzijn oplossingen betrekken werkgever op basis van voornamelijk wellness-verzekering en individueel aangeschaft procedures. Hieronder niet-openbare ideeën, kunnen de ouders de som van welzijn bescherming die zij willen voor hun kleine kinderen kiezen. Als alternatief kan de federale overheid biedt een aantal welzijn verzekering mogelijkheden voor baby’s dat Medicaid en Children’s Welzijn Verzekeringen voorbereiden (CHIP) betrekken. Elke pakketten worden federaal gefinancierd, maar gecontroleerd door de staten. Zwangerschap Medicaid handvatten geschikt kleine winsten vrouwen van alle leeftijden en hun baby’s door middel van zwanger zijn, geboorte van een kind en de te beginnen met het kalenderjaar van de kid’s leven. Ook wordt CHIP aangeboden aan jonge kinderen in elke Amerikaanse staat voornamelijk gebaseerd op familieleden afmetingen en cash flow.

In overeenstemming met de Academie van Amerikaanse Kindergeneeskunde, moeders en vaders moeten baby’s te leveren aan de kinderarts voor controles op zijn minst negen keer in de eerste drie jaren van het dagelijks leven. Algehele gezondheid dekking ideeën moeten positieve aspecten voor de normale controles, zo perfect als vaccinaties, zorginstelling in-getroffen persoon en out-getroffen individuele zorg, crisis plaats zorg en medicijnen dekking. Baby’s zijn ook onderworpen aan andere onderzoeken die testen voor geelzucht, fenylketonurie (PKU), gehoorstoornissen en andere afwijkingen en welzijn situaties. Verzekering plan moet voordelen bieden voor deze tests, zo perfect.

Mama en papa die persoonlijk welzijn verzekering plan, hetzij individueel verworven of grotendeels werkgever-gebaseerde, zal een nieuwe baby te voegen aan het beleid in slechts een goed getimede mode kort na de geboorte, of anders het risico te laten vallen dekking voor de nieuwe kind. De meeste welzijn verzekering plan bedrijven eisen moeders en vaders om nieuwe baby’s in te schrijven in slechts 30 dagen na de geboorte, zo perfect als hen de kid’s Sociale Stabiliteit bedrag zo spoedig het is afgegeven. Niet te voldoen aan behoeften van het welzijn verzekering plan onderneming kon eindresultaat in een vervallen in de gezondheidszorg dekking voor de peuter tot uiteindelijk aanstaande open inschrijving periode van tijd van de verzekeraar.

Onder de Redelijk geprijsd Care Act van 2010, peuters en kinderen kunnen niet meer worden gediscrimineerd op welzijn dekking bedrijven voor reeds bestaande medische aandoeningen. Geen verzekeringen inzake administratie of geprivatiseerde dienstverlener kon bescherming ontzeggen om een ​​kind of ontbinden bescherming als het kind ziek te zijn. Bovendien moeten alle nieuwe zorgverzekering programma’s besteld direct na september 2010 de verzekeringnemer geven met gratis preventieve behandeling, samen met effectief-kleintje controles en programma inentingen.

Category: Supplementen

Comments are closed.