Krachtige en natuurlijke manier om kristalheldere uw zits – Tea tree olie en Aloë Vera gel

ik nu ben op weg om te publiceren over een acne therapie die heeft gewerkt voor mij en ik vond het heel efficiënt. Ik schreef eerder een hub over banaan schillen als een acne behandeling over hoe sterk de dimensie van uw puistje met bananenschil verminderen. Het is een betere behandelmethode maar het werkt niet zo snel als de acne behandeling die ik over te maken werken. Als u wilt snel eindresultaten is dit de ideale behandelmethode.

De puistjes behandeling methode die ik bedoel is Tea Tree Oil. Nooit meer over lezen?

Dus ik ben waarschijnlijk te brengen om u een minimale beetje over.

Tea Tree Oil

Tea Tree Oil zal komen uit Australië en het was in eerste instantie gebruik gemaakt van door Aboriginal stammen en haar helende eigenschappen hebben beschouwd voor duizenden jaren. Ze koken de tea tree bladeren om thee en antiseptische kompressen om te gaan met bezuinigingen, wonden en huid bacteriële infecties te maken. Het heeft ook anti-virale, anti-bacteriële en anti-schimmel winsten.

Ik ga schrijven over twee huid procedure met tea tree olie. Een persoon is selfmade en de andere is oplossing van donderdag Plantation producten (het is een Australisch merk van Tea Tree Oil).

Tea tree olie poriën en huidbehandeling methode een

U kunt een honderd% Tea Tree olie te vinden in een algemene health food winkel, maar in sommige landen over de hele wereld het misschien kan zijn echt moeilijk te vinden. Als het niet verkrijgbaar in uw land kunt u altijd verkrijgen op het internet.

Als u het product bij de hand je zal detecteren dat het een zeer sterke geur. De eerste keer dat ik rook het, tranen uit mijn ogen. Sommige mensen zijn allergisch voor deze producten, dus als u in dienst voor de om te beginnen met de tijd doen een onderzoek te beginnen. Stel een val op de onderarm met een katoenen suggestie en laat het voor een paar van enkele uren. Als je echt geen antwoord heb je waarschijnlijk niet allergisch. Toch, als je er reacties optreden, dit soort als roodheid, jeuk en blaarvorming NIET verder het gebruik van het product of de dienst. Deze merchandise moet NIET worden gebruikt in de ogen of ingeslikt worden.

Als je niet allergisch bent en het is je eerste keer aanbrengen van de goederen, wordt het aanbevolen om een ​​deel van de tea tree olie mengen tot 9 gebieden van water of Aloë Vera gel. Ik geef de voorkeur om het te mengen met Aloë Vera gel vanwege haar therapeutische en hydraterende eigenschappen. De tea tree olie zal uw zits te overwinnen, zelfs al is de Aloë Vera gel zal helpen bij de genezing aanpak en littekens te voorkomen. U kunt het bedrag van de tea tree olie in het mengsel te verbeteren eindelijk voor snellere effecten, maar voor rookies ik aanraden om zich aan dit recept voor minstens 1 7 dagen alleen maar om examen je poriën en de huid. Ik zet twee druppels tea tree olie op een wattenstaafje en plaats het specifiek aan mijn puistje en vlekken, dan wacht ik het op te nemen en ik zet Aloë Vera gel op toonaangevende. Ik plaats het precies goed in mijn huid gewoon omdat ik niet zal hebben een gevoelige huid en ik heb gekocht gebruikt om de stevige essentie van de olie. Je kunt het zo effectief doen als je je voorstellen je poriën en de huid is geschikt voor is.

De tea tree olie zal uitdrogen van de huid (zeker, het droogt uit, zelfs al is het olie). Het kan ook gebruik worden gemaakt van de voor de hand liggende locatie en vlekken. U kunt de combinatie op je puistjes en vlekken zetten in de avond tijd en vertrekken meteen. In de volgende ochtend zul je zien dat je huid een beetje droog uit en de roodheid is afgenomen. Wrijf een fantastische moisturizer in je ontmoeting. Wanneer het puistje is helemaal droog je kunt nogal afschilferen.

Het duurde een 7 dagen om duidelijk mijn zits. Er zijn zelfs nu sommige vlekken maar het vervaagt. Ik heb niet ervaren elke breakout omdat ik begonnen met het gebruik van deze oplossing. Het werkte voor mij, maar ik niet in staat zijn om te beloven het zal presteren uit voor absoluut iedereen. Probeer het eens en laat het me weten de uitkomsten. =)

Tea Tree Oil remedie twee

Voor deze procedure kunt u kijken op de volgende film . De cleanser en gel heeft tea tree olie. De gel kan worden gebruikt in de vroege ochtend en avond. Dit artikel lijkt heel fantastisch voor mij. Als u niet wilt dat de gel die ik legde net voordat het is een stuk makkelijker alleen maar om deze gel te krijgen. U kunt schatten welke remedie goedkoper voor u vooral omdat ik ben er absoluut zeker van de twee zal de klus te klaren gewoon geweldig zal zijn. Ik was op zoek naar een cleanser en ik neem aan dat ik zal dit een test te geven. Ik ben echt zeker dat het zal breakouts afwenden en hopen dat het niet de poriën en de huid uitdrogen. Ik zal u toelaten om de mensen weten of het goed zodra ik beginnen gebruik het. =)

Ik stel sterk het gebruik van een van deze acne behandeling vooral omdat het is allemaal puur natuur. Ook gebruik ik een milieuvriendelijke kleimasker elke week met een paar druppels tea tree olie. Het zal voorkomen breakouts en zullen duidelijk de vlekken. Ik schreef nog een hub over wonderen die gezichts kleimasker voor u kan doen. Als u nog wat tijd te testen dat uit. Kleimasker is een pracht koopwaar die je echt moet hebben in het huis. =)

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.