Krijgen van de behandeling van verkeerde email: Het juiste gebruik van de prothese schoonmakers, doorweekt en borstels.

Verkeerde tanden meestal niet behouden van werkprestatie volledig gratis. Net als alle-natuurlijke tand, zal kunstgebit tandplak, tandsteen en vlek accumuleren. Dit betekent meestal dat elke prothese drager (of hun verzorger) moeten op een dag-tot-dag acties verwerven zodat hun valse tanden eigentijdse en grondig schoon en hun mond te behouden gezond.

Succesvol prothese behandeling is gelanceerd op een tweeledige aanpak. Ten eerste moet de prothese mechanisch gereinigde (geschrobd) zijn. Dan chemisch gereinigd en ontsmet worden met een inweken resolutie. Deze hub bespreekt mechanische prothese reinigen. In een tweede hub heb ik chemische gebit reinigen besproken met behulp van zakelijke of handgemaakte alternatieven.

mechanische prothese reinigen.

‘Mechanisch schoonmaken’ een prothese enkel verwijst naar schrobben. Denkbaar dit kan worden aangevuld met een washandje of een spons. De meest typische manier, anderzijds, is door een kwast.

Rather nagenoeg elk soort borstel kan worden gebruikt. De borstel moet stijf genoeg om een ​​geschikte wrijfwerking leveren, toch niet zo ernstig dat over tijd die het abrades de prothese te zijn. U kunt investeren in gespecialiseerde prothese borstels. Deze borstels kunnen worden geïdentificeerd in elke gemeenschap winkel met orale behandeling oplossingen en zijn zuinig. Een prothese borstel is waarschijnlijk het beste alternatief omdat is speciaal gedaan voor het reinigen valse glazuur. Aan de andere kant, kunnen veel andere soorten borstels (dwz nagelborstel, tandenborstel) te controleren eerder bevredigend. Wat borstel u kiezen uit moet worden gewijd aan alleen gebruiken met uw valse email.

Leidraad voor het borstelen van een prothese.

Herkennen hoe je een gebit grondig te reinigen met een borstel is niet van plan om veel instructie te kiezen. Je moet eerst spoel de prothese uit, dus tot het afsluiten van alle losse puin dat is de huidige. Dan, in de aanwezigheid van drinkwater, ga vooruit en start het borstelen. Het is cruciaal dat u werd de binnenkant van (weefsel facet) en de buitenkant van de prothese uitvoerig reinigen. Zorg er absoluut zeker van dat u veeg of borstel uit elke prothese lijm die is gezet. Glimpse voor en af ​​te halen tandplaque dat zich heeft verzameld op de buitenkant van de prothese.

Je kan heel goed kiezen voor een prothese tandpasta of crème te gebruiken wanneer je borstel je nep glazuur. Andere geschikt items te nemen handzeep en matige afwasmiddel. Geen van deze onderdelen zijn echter noodzakelijk. De belangrijkste nadruk van deze beweging prothese reinigen is gewoon de mechanische werking van de borstel tegen de prothese. Tandpasta is geen geschikte optie omdat het normaal bestaat uit schuurmiddelen die het oppervlak van een prothese kon krassen. Wanneer u hebben gesloten schrobben, spoel je prothese af uitvoerig met H2O.

Kunstgebit moeten worden geborsteld (binnen en buiten) snel na elke individuele maaltijd . Ze moeten chemisch gereinigd (zoals in het 2e deel van deze hub) het ogenblik dag. Wanneer uw prothese uit is, ga vooruit en je mond veel te reinigen. Elke email dat de huidige zijn moet echt worden geborsteld en flossed. Uw tandvlees en gehemelte moeten zorgvuldig worden geschrobd met je tandenborstel. Je tong moet echt worden geborsteld of gereinigd met een tong schraper.

veiligheidsmaatregelen Neem eens uit kunstgebit reiniging ongelukken.

Be

bewust wanneer je borstel je valse tanden. Prothesen zijn kwetsbaar. Neer te zetten, zelfs van een top van slechts een paar centimeter, kan breken of meestal problemen hen. Uit voorzorg, wanneer je borstel uw gebit zowel onderhouden van meer dan een opgevouwen handdoek of een wastafel geladen met een enkele centimeters van H2O. Op deze manier als je het laat vallen zijn val zal worden opgevangen.

Ultrasoon gebit reinigen modellen stellen het reinigen van de prestaties.

Schrobben een prothese met een borstel is niet zo succesvol als je kan voorzien. Onderzoekers beoordelen van foto’s genomen met een elektronenmicroscoop ontdekt dat zelfs na de meest gerede borstelen inspanningen grote hoeveelheden micro-organismen nog steeds gehecht aan stippellijn kunstgebit is. Deze exact dezelfde wetenschappers identificeerden dat de prestaties van mechanische prothese reiniging aanzienlijk kan worden verbeterd indien na borstelen, werd een prothese in een ultrasone reiniging apparaat zetten.

Ultrasone eenheden die aanvaardbaar zijn voor gebruik met nep email worden aangeboden hetzij als prothese reinigen eenheden of andere modellen voor het reinigen van sieraden. De exacte eenheid kan worden gebruikt voor de twee uitgaande van de prothese past in zijn bad. De snelheid van deze eenheden, meestal variërend van $ 50 tot $ 150, kan zijn bescheiden onbetaalbaar. Het is een oordeel contact al dan niet een enkele moet echt worden gekocht. Ze willen helpen om prothese maken het reinigen een stuk gemakkelijker en extra effectief, maar ze zijn zeker niet betekent meestal noodzakelijk.

Scenario’s waarin veel meer dan alleen een persoon kan gebruik maken van het apparaat kan de balans slaat door als het voordeel van de aankoop van slechts een. In dit soort verontreiniging scenario kruis betreffende kunstgebit kan worden afgewend door de invoering van de prothese blijven gereinigd in een zakje gedeeltelijk gevuld met water of prothese reiniging antwoord in plaats dan recht in de oplossing in bad van het toestel.

De up komende deel van deze hub zal gaan over de tweede fase van krachtige prothese zorg, reinigen en ontsmetten met inweken remedies.

Een veel diepgaandere dialoog over prothese zorg, zowel poetsen en in dienst zelfgemaakte en industriële prothese schoonmakers, kan worden ontdekt op Animated-Tooth.com.

Category: Gezond eten

Comments are closed.