Krijgen van de behandeling van verkeerde email: Soaking remedies, het bedrijfsleven en selfmade.

Efficiënte gebit reinigen is voornamelijk gebaseerd op een twee-actie proces. De eerste fase, zoals in de eerste component van dit knooppunt, omvat de mechanische reiniging (scrubbing) van de prothese. Nadat dit is afgerond, de volgende fase (het onderwerp van deze hub) omvat chemisch reinigen en desinfecteren van de valse tand met een inweken remedie.

Welke verschillende prothese reiniging optie moeten kiezen?

Er zijn een selectie van bijzondere oplossingen verkrijgbaar voor u wanneer u kiest voor een prothese schoner. Geen vraag je advertenties voor een aantal professionele producten (dwz Polident, Efferdent) waargenomen. Het kan u verrassen om te beheersen, echter, dat productieve gebit reiniging methoden kunnen worden gemaakt van populaire huishoudelijke artikelen ook (meestal bleekwater of azijn).

Welke kwaliteiten haat goede prothese-inweken oplossingen nodig hebben?

 • – tandsteen zal ophopen op het gebied van verkeerde glazuur net zoals het doet op zuivere tanden. Het is goed te doen dat zeer ijverig en terugkerende poetsbeurten het kan op afstand te houden. Maar voor de meeste mensen vandaag de dag, zal sneller of later tandsteen te beginnen op te stapelen. Een prothese reinigingsmiddel moet een behandeling voor tandsteen presenteren
 • Efficient Kunstgebit Cleaning Opties:.

  Hier is een lijst van enkele van de soorten van het weken antwoorden die een krachtige functie kan spelen bij het reinigen van valse tanden. Animated-Tooth.com bespreekt het gebruik van deze prothese schoonmakers in hoger detail op haar webpagina’s.

  een) Bruisende prothese reinigingsmiddelen.

  Commercieel geproduceerde bruisende prothese reinigingsmiddelen (tabletten, poeders en vloeistoffen) kan een grote beslissing. Een beoordeling ontdekt dat deze verscheidenheid aan producten, wanneer deze gebruikt worden als een geniet meteen, in staat was steriliseren kunstgebit. Deze soortgelijke analyseren gedocumenteerd een 99% kill bedrag wanneer deze bruisende reinigers zijn gebruikt voor kortere doorweekt blijvend van tussen de tien en 20 minuten.

  De exacte formulering van koopwaar elk merk zal verschillen maar gemeen, dit soort producten hebben over het algemeen een oxiderende verbinding die in staat micro-organismen te doden en te helpen bij het afsluiten van vlekken. Een bruismiddel dat levert voor de snelle desintegratie van de producten en biedt een aantal beperkte mechanische reiniging. Een tandsteen verwijderen agent (cheleermiddel) en andere detergenten, enzymen, kleurstoffen, geur-en smaakstoffen.

  twee) Het aanbrengen van een bleekmiddel alternatief (natriumhypochloriet) te reinigen onwaar tand.

  Family bleekmiddel (Chlorox) kan worden gebruikt om een ​​prothese reinigende remedie te maken. Een combinatie van 1 element bleekwater op 10 delen water uit de kraan is bewezen effectief te ontdoen van de micro-organismen koesterde op kunstgebit. Bleken alternatieven ook in staat stellen om een ​​aantal soorten prothese vlekken elimineren. De meeste tandartsen zal een inweken lengte van 20 tot dertig minuten suggereren.

  Deze verscheidenheid aan cleaner zal niet succesvol zijn in het elimineren van tandsteen zijn. Niettemin, het introduceren van slechts een theelepel Calgon h2o ontharder (Calgon de calcium-cheleermiddel niet Calgon het schoonmaken zeep of bad olie) per glassful van een enkele tot 10 bleekwater te boren drinkwater optie maakt een succesvolle steriliseren en tandsteen verwijderen van genieten.

  Ook al is een verdunde bleekwater remedie is de meest bekende soort van zelfgemaakte prothese schoner (zo goed als mijn persoonlijke favoriet), als je kiezen om het te gebruiken zijn er een paar punten die je moet behouden in gedachten.

 • Kort na uw kunstgebit is doorweekt je nodig hebt om het te spoelen helemaal af. Is het haalbaar dat eventueel resterende bleekmiddel resolutie die blijft op de prothese eventueel kan irriteren uw tandvlees.
 • Zeer lange-expressie, regelmatig gebruik van een bleekmiddel-afhankelijke reiniging oplossing zou een verlichting uitkomst op een prothese’s roze-have gekleurde plastic. Voor de meeste mensen zal dit ofwel een non-issue of anders een te veranderen, dat is zo verfijnd dat het niet snel duidelijk.
 • -Bleach gebaseerd gebit reiniging antwoorden kan mogelijk corroderen het metaal bestanddeel van partiële prothesen. Dit is het meest waarschijnlijk gebeuren in mensen zaken waarbij een schema, waarbij de duur van de prothese het weken is meer dan 10 minuten per dag.
 • drie) Gebruikmakend van azijn (azijnzuur alternatief) als een prothese schoner.

  Azijn, recht uit de fles, kan worden gebruikt als een prothese schoner. Aangetoond is productief te zijn in het doden van de stijlen van micro-organismen die op de vloer van kunstgebitten wonen, echter, veel minder dan het bleekmiddel resolutie uitgelegd eerder vermeld.

  Azijn prothese doorweekt zijn een handige manier om neem tandsteen weg. In sommige gevallen zal de azijn oplossen afwezig alle tandsteen. In die gevallen waar dit niet, zal op zijn minst leveren sommige verzachtende werking die het mogelijk sommige of alle tandsteen afwezige borstel maakt. In al die omstandigheden waar er zware tandsteen, zal herhaald soakings nodig.

  Het gebruik van azijn met gedeeltelijke kunstgebit, in ieder geval als een uitgebreide termijn geniet, wordt niet aanbevolen. Azijn kan het stalen deel van een gedeeltelijke prothese aantasten.

  4) Kan mondwater gebruik worden gemaakt van een prothese reinigende resolutie?

  Het mengsel van antibacteriële vorderingen die door veel mondwater items, samen met hun aangename aroma maakt het begrip van de toepassing van mondspoeling als een prothese schoner een verstandige voorkeur. Toch is het nut van mondwater op de stijlen van micro-organismen die zich ophopen op de vloer van kunstgebitten niet aangetoond. Dit wijst erop dat de andere stijlen van de reiniging opties vermeld in deze hub zijn een betere optie.

  Overleg met uw tandarts net voor het kiezen van een inweken resolutie voor uw valse tanden.

  de enorme het grootste deel van de mensen met een volledig kunstgebit, het kiezen van een 1 of prothese reinigen oplossingen besproken in deze hub zullen geschikte keuze. Niettemin, als een man of vrouw heeft een partiële prothese of anders een prothese die een inschrijving kunststof (sponsachtig) factor, met gebruikmaking van de onjuiste vorm van weken resolutie konden hun nep tand heeft. Je moet vaak overleggen met uw tandarts en krijgen hun meningen met betrekking tot welke prothese schoonmakers zijn compatibel met uw prothese. In dit artikel zijn enkele van de problemen die kunnen eventueel worden van zorg

 • -. Sommige vormen van onwaar emaille hebben een stalen deel. Ter illustratie, partiële protheses hebben meestal metalen klemmen die toelaten om ze op hun plaats te houden. Het is goed te doen dat oxiderende stoffen van een prothese inweken resolutie, ofwel selfmade of professioneel, misschien deze metalen elementen kunnen aantasten. Als een voorbeeld, het gebruik van de verdunde bleekwater optie uitleggen vooraf in deze hub is beweerd dat bezoedelen het staal van partiële prothesen als soakings verleden voor veel meer dan tien minuten voor elke werkdag. Als u investeert in een commerciële koopwaar, bestuderen de begeleiding en kijken naar een punt uit deze voorzorgsmaatregel.
 • Run sommige onderzoek proeven vlak voor het plaatsen van een nieuwe prothese schoner in normaal gebruik.

  Een van de factoren acrylhars wordt gebruikt om onware tand is omdat weerstaat absorberen smaken en aroma. Om deze reden is het niet waarschijnlijk dat het gebruik van een prothese weken een voorproefje zal geven aan een prothese. Getting vermeld dat, voor die mensen aan het schoonmaken methoden die een stijl die een bepaalde persoon kan eventueel tegenkomen verwerpelijk (dwz bleekwater, azijn) hebben, je moet echt een aantal snelle examen weken gewoon om er zeker van te voeren dat de problemen niet de huidige zelf.

  [Ik wil graag Animated-Teeth.com bedanken voor het verlenen van me toestemming om hun graphics voor deze hub te gebruiken.]

  Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.