Kritiek van de NasiVent Tube Anti-snurken en apneu Snooze Help

De NasiVent buis is een gevestigde van siliconen buisjes die passen in de neus. De reden van dit product is om de neusgaten verwijden, vermoedelijk om het veel gemakkelijker om te ademen tijdens het slapen en te bezuinigen of te ontdoen van snurken en slaapapneu.

Kort na het krijgen van dit product en testen voor meer dan een week, het is echt eerlijk om te zeggen dat sommige mensen krijgen minimaal een nominale totaal van de steun in hun anti-snurken tracht door te werken met deze producten. Zoals sluimeren apneu, dat is een vrij ernstig probleem, en mogelijk niet een bepaalde behoefte om de NasiVent buis of producten met uit eerste overleg met een huisarts te testen.

Als typische, zijn er zowel van die execs en negatieven bij de toepassing van de Nasivent. Het lijkt in 4 afzonderlijke dimensies. De reden hiervan is een poging om gezond elke neus. Natuurlijk, er is een grote variatie in neusgat metingen en stijlen, dus het is niet mogelijk om te zeggen of een van deze maten het in vorm die u correct. Toch heb ik kom over een maat naar mij passen heel goed.

Nu, een bijzonder van de negatieven is dat, hoewel Nasivent buis siliconen en is naar verluidt veilig voor de poriën en de huid, mijn belangrijkste dilemma ermee is dat het toch niet comfortabel. Hoewel niet in het bezit opgegeven op het product enkel nog, ik aan dat het lastig is voldoende om iets te maken het een uitdaging om in slaap te tuimelen.

Eens te hebben in slaap gevallen, dat gezegd hebbende, mijn vrouw doet verslag verminderd snurken. Het is niet dat de buizen werken feilloos. Maar ze hebben het totaal van snurken wanneer willen in de avond als een totaal verminderd.

1 terugkerende situatie is ook dat de Nasivent valt uit de neus op sommige avonden. Maar dit betekent niet dat het niet zal uitvoeren. Het is gewoon een ander ding om rekening te houden bij het bepalen ongeacht of om het item te bestellen.

Voor ongeveer $ 25, de Nasivent buis is relatief kostbaar. Alleen jij kunt je geest make-up of u deze anti-snurken koopwaar moeten verkrijgen. Ik wil gewoon dicht door te verklaren dat het echt de moeite waard om me is geweest tegen minimale poging iets dat soms krijgt betere eindresultaten. Wanneer aanzienlijk van een uitstekend product of dienst, de Nasivent anti-snurken buis item is zeker niet een scam en zal mogelijk geven een zekere vermindering van snurken.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.