Kruiden om Acne en Puistjes Treat

Tea tree olie is een fantastisch voorbeeld van een alternatieve behandeling die echt effectief is voor het opruimen van puistjes. Tea tree olie heeft antiseptische woningen die hulp te ontruimen en te genezen uitdaging regio op de poriën en de huid. Voor het beheren van matige puistjes indicaties, tea tree olie is gelijk aan een 5 procent resolutie van benzoylperoxide alternatief. Maak je puistjes genezen product door het combineren van vijf druppels tea tree belangrijke olie en 1 tl. van geur-vrij, dye gratis en olie-zonder kosten lotion. Implementeer 3 keer per dag voor een fantastisch resultaat. U kunt basic lotion van dit ras te ontdekken in een health food items verkooppunt.

Toverhazelaar is een fantastisch samentrekkende dat een uitgebreide erfgoed heeft. Dep acne kwetsbare plekken met een toverhazelaar gedrenkt watje een paar keer per werkdag. Toverhazelaar helpt om zich te ontdoen van micro-organismen op de huid, samen met het kappen van olie generatie. De toverhazelaar kruiden methoden omvat grote stadia van tannines, die verantwoordelijk zijn voor het drogen van de huid, en het verkrijgen van samentrekkende resultaten.

Om te gaan met acne littekens, therapeutische massage een paar druppels lavendel belangrijke olie in de huid. Lavendel heeft krachtige antiseptische en antibacteriële stappen die boost therapeutische van zits littekens te helpen. Uitkomsten van deze remedie echt moeten verschijnen in een week of twee. U kunt lavendel belangrijke olie vinden in uw gemeenschap health food winkel, samen met voorbereide gebouwde lotions en product dat lavendel nemen.

Om hormonen die kan een invloed hebben op de huid en leiden tot zits uitbarstingen, drinkt u 1 of twee kopjes hormoon balanceren thee per dag te regelen. Maak uw bezit thee door het combineren van een theelepel. van chasteberry bladeren met 1 tl. van calendula bladeren, opgaan in een kopje water, kook en steile gedurende 10 minuten. Consumeer verzengende. Deze thee is nuttig bij het helpen hormonen zoals oestrogeen en progesteron bij vrouwen van alle leeftijden regelen. Het kan gewoon twee of drie menstruele cycli invloed sporen in het fysieke uiterlijk van de huid.

Category: Supplementen

Comments are closed.