Kruiden voor Gezond tandvlees en tanden

Kruiden voor Balanced tanden en tandvlees

Gezonde tanden en tandvlees zijn een genot voor het goede, dus het opruimen van eventuele problemen die je hebt met hen moet echt meestal snel worden uitgevoerd. Ik heb helemaal gezonder tandvlees grootste deel van mijn leven gehad, maar een al in het verleden een ontwikkelde gom ziekte met overbevolking om de reden dat mijn orthodontia laat aangekomen. Ik zou hebben om een ​​plaats ongemakkelijk parodontale reiniging hebben. Momenteel een grote kruiden liefhebber ik onmiddellijk begonnen met surfen op het web voor pure methoden om mijn conditie te verhogen en hopelijk verminderen de uitdaging. Ik observeerde verschillende bronnen voor normale therapeutische tandvlees die ik zo snel gebruiken. Het bleek een wijs besluit te zijn, ik heb zelfs nu ervaren de schoonmaak, maar de parodontoloog gemeld dat mijn tandvlees waren die aanzienlijk gezonder dan wanneer hij had om mee te beginnen merkte hen en de natuurlijke oplossingen helpen voorkomen zelfs meer kwaad. Ik dacht dat het zou geweldig zijn om ze te delen als ze zouden moeten nuttig zijn om mannen en vrouwen met vergelijkbare complicaties zijn.

Herb Packs

Slechts een proces kruid verpakkingen ontworpen van gezondheidsgerelateerde Guaze en een mengsel van kurkuma poeder, aloë vera en vitamine E, kan dit recept misschien klinkt een klein rommelig, maar het zal werken.

een theelepel kurkuma poeder

2 capsules van aloë vera (of een / vier theelepel)

2 capsules van vitamine E (of 1/4 theelepel, volledig natuurlijke vitamine E heeft de voorkeur)

punctie capsules of giet aloë en vitamine E in kurkuma poeder en mix rechts tot pasta variëteiten. Smeer op gaas en spatel voorzichtig in een pak, zet onder de tanden en de muur van het tandvlees. Houd er enkele uren of bij voorkeur ‘s nachts. Wees bewust, kurkuma vlekken echt heel makkelijk, maar is echt uitgebalanceerd voor tandvlees, dus kun je goed wilt gebruiken tand whitening tandpasta of iets direct na deze remedie.

U kunt ook in poedervorm aluin om de combinatie, het echt echt desinfecteren en kan wonderen verrichten. Maar wees gewaarschuwd het kan ook irriteren het tandvlees want het is een beitsmiddel.

mondspoelingen

Er zijn verschillende spoelingen die echt voordelig voor uw mond.

1 tea tree olie

de olie te verdunnen in een glas water en spoel af met het zoals je zou mondspoeling. Maak alle vertrouwen in om het niet te slikken en niet deze therapie niet voor zeer lange intervallen van tijd.

2 goldenseal spoelen

ik veel fantastische factoren over dit hebt gelezen, zelfs ook al Ik heb niet toepaste.

drie eucalyptus olie

Deze olie algemeen wordt gemasseerd in het tandvlees.

Elke persoon van deze wordt uitgelegd om te werken, ik in dienst van de tea tree olie.

Co Q tien

Iv’e uitgelegd aan de twee in de mens en op het net dat deze vitamine het beste is voor het verkrijgen van gezond tandvlees. Gewoon het verwerven van een Co Q 10 capsule (aangeboden bij de meeste drug retailers) en wig in tussen je glazuur en tandvlees muur en laten smelten. Deze oplossing is eenvoudiger dan de koenjit packs, maar het is een kleine extra dure.

Er zijn tal van sites voor natuurlijke tandverzorging, een persoon internet site ontdekte ik echt nuttig is ‘1 e Wellness Bron ‘die moest een rapport genaamd ‘Herbal Behandeling van email en tandvlees’, hier is de URL

http://www.1sthealthsource.com/content artikelen / email / tooth.html

Neem genoegen deze ideeën

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.