Kruidnagel en Welzijn Beloningen

Biologische Cure

Modieuze momenten is een transformatie van de medische groep die pakken organische en zuivere behandelingen met veel meer aanzien als in tegenstelling tot vroegere tijden dat dit soort beweringen werden vervuld met spot en scepticisme gevonden . In het historische Egypte werd beschimmeld brood verbruikt om ziekte te behandelen wat we nu weten als penicilline. De historische Azteken kenden de effectieve gevolgen van cacao wezenlijk voor de moderne tijd.

Kruidnagels zijn een bijzonder van de mooiste erkende kruiden met tonnen van medicinaal gebruik. Kruidnagels zijn te herkennen aan de botanische titel als Syzygium aromaticum en zijn een lid van het huishouden Myrtaceae. De echte kruidnagel zijn de gedroogde bloemknoppen van de plant. Kruidnagels zijn bescheiden en groenblijvende boom die bloemen draagt ​​in bossen de stengel suggesties. De gedroogde toppen hebben een prikkelende en aromatische geur en het zijn deze knoppen die zijn gemaakt van in culinaire en medicinale Utilisatoren.

Kruidnagels hebben veel geneesmiddelen werken door gebruik te maken en zijn uitgebreid gebruikt in een aantal Zuid-Aziatische landen als een geneeskrachtig kruid. Het is de twee gebruik gemaakt van extern naar verlichting van pijn en intern als een carminative en de spijsvertering. Kruidnagel poeder en olie wordt gebruikt om te gaan met koorts en andere inflammatoire probleem. Kruidnagel vondsten gebruiken in respiratoire aandoeningen, seksuele zwakte, migraine, en zeer eerste trimester misselijkheid. Kruidnagel olie is werkzaam gezien het feit dat heel lang om tandbederf en kiespijn te behandelen.

Kruidnagel heeft veel handige geneeskrachtige kwaliteiten. Ze zijn vrij krachtig carminative en deflatulant. Kruidnagel poeder gemengd met honing geeft prompt vermindering van koliek pijn. Kruidnagel olie heeft ook ingrediënten die de circulatie regulariseert. Kruidnagel olie is ook een mooie superieure contra-irriterende die onmiddellijke verlaging van ongemak en zwelling van de spiergroepen biedt.

Kruidnagel staat te stellen meer enzym verkeer die helpt om het systeem van de spijsvertering regelen moedigen. Kruidnagel wordt gebruikt als een huishouden remedie voor het beheer van dyspepsie en misselijkheid. Likken kruidnagel poeder met een kleine honing bij op het moment dat het gemak van de indicatoren van misselijkheid en braken. Kruidnagel oefent ook een verdoving beweging op de darm en normaliseert de drang om te braken.

Kruidnagel hebben ook een vrij krachtige microbicidal actie. Kruidnagelextract afgestemd door koken teentjes met het drinken van water kan worden opgevat als een echt heel goede remedie bij cholera en drinkbaar h2o zuiveren. Kauwen teentjes met een weinig peper is uiterst nuttig in de bovenste luchtwegen infectie. Kruidnagel is zeer succesvol in het verlichten van de indicatoren van ernstige hoest bij Kinkhoest. Een afkooksel van kruidnagel olie, honing en knoflook is een echt effectief in het geven vermindering van slopende hoest verbonden met bronchiale astma en tuberculose.

Category: Dieten

Comments are closed.