Kunt u Compose Uit Overall Health Insurance Plan?

Als u aspect van uw salaris genomen voor welzijn dekking, en de inkomsten uit direct na belastingen dollar, kunt u uw algemene ziektekostenverzekering plan kwaliteit aftrekken. Echter, moet je je itemize aftrek in te kopen om belonen van. U te ontdoen van het door het in het gebied genaamd zorguitgaven op je rooster A. U verhogen medische rekeningen en de top kwaliteit die u uitbetaald en aftrekken seven.5 procent van dat volume. Als het echt nul of schadelijk is, ontvangt u geen aftrek krijgen. Als uw totale gespecificeerde aftrek zijn aanzienlijk minder dan de standaard aftrek voor uw archief functie, bent u beter uit met de typische aftrek en niet als een aftrek voor wellness verzekeringen.

De zelfstandigen krijgen om de kosten van gezondheid en fitness verzekering te verwijderen vóór de berekening van de gewijzigde bruto geld. Dat betekent meestal dat ze tot honderd pc aftrekken van hun winst. U neemt het op lijn 29 van het type 1040 voor 2011. Aan de andere kant, kunt u alleen nemen als je uiteindelijk een ondernemer die Bijlage C. ingediend Als je een typisch universitair of beperkte man of vrouw met gegarandeerde betalingen of werden veel meer dan een twee procent aandeelhouder in een S vennootschap die en verkregen loon uit dat bedrijf, kunt u ook de aftrek tot de hoeveelheid geld die u hebt gemaakt voor het kalenderjaar als je het onder de kleine bedrijven gevestigd.

Cafetaria’s gebruiken ofwel werkgever aangeboden contant geld op een vóór belastingen stichting of uw inkomsten voor belastingen om de algemene ziektekostenverzekering en andere voordelen te financieren. Als je deelneemt aan deze plannen, je hebt nu het verkrijgen van uw verzekering voor belastingen en gewoon niet kan produceren uit de kosten van de premies. Het afschrijven van het prijskaartje van de premies, in effect, geef andere mensen de beloning van de uitgaven voor hun verzekering plan met pretax dollars.

Als je had een aanzienlijke aftrekbare welzijn plannen (HDHP) en een gezondheids-en fitness financiële spaarrekening (HSA), de dollars u in de HSA set is ook aftrekbaar, in de vergelijkbare manier als uw gezondheid en fitness verzekeringen hoog kwaliteit. Uw aftrekbare bijdragen kunnen ook worden beperkt en je zult moeten veelomvattende IRS Kind 8889. Als uw werkgever toegevoegd aan de HSA rekening, het geld is niet echt aftrekbaar.

Category: Supplementen

Comments are closed.