Kwesties te doen aan Snurken Stoppen

Blijf uit de buurt van het slapen op je weer. Slapen op je facet zal helpen voorkomen vernauwing van de luchtwegen, en deze situatie is soms voldoende om snurken te stoppen. Mayo Clinic adviseert het naaien van een tennisbal in de weer van een slaapfeestje overhemd dus zou je niet omdraaien om je weer ‘s nachts.

Nieuwe kilo’s kan resulteren in de luchtwegen worden vernauwd, en deze potentiële klanten te snurken. Het verlagen van uw lichaamsvet kan voorkomen of minimaliseren snurken. Een onderzoek geplaatst in het mei eventueel 1995 zorg van het tijdschrift ‘Chest’, gelegen dat wanneer een team van zware snurkers schuur lichaamsgewicht, gebruikt neusdruppels en sliepen op hun kant, lichaamsgewicht reductie was de belangrijkste component die hebben bijgedragen aan een vooruitgang in snurken.

Mayo Clinic suggereert afwenden drank 4 uur vlak voordat je gaat op snooze. Alcohol en andere stoffen die uw spieren rust, kan de keel weefsels los te maken. Sedativa en slapen capsules ook schuiven in deze categorie.

Als de bron van de vernauwing in de voorzijde van de neus, nasale strips kunnen helpen tegen snurken. Zelfs zo, in overeenstemming met MedicineNet, de ingang van de neus is regelmatig niet het probleem. Mondstukken zijn bedoeld om de kaak naar voren te houden, voorkomen van vernauwing in de keel. Wanneer deze apparatuur productief kunnen zijn, ze kan heel goed worden hoog geprijsd, en ze soms leiden tot kaak uitdagingen.

Neus ongemak kan snurken veroorzaken bij sommige personen. Als u allergische reacties, kijk naar die een zoutoplossing neusspray om irritatie en snurken te verminderen. Decongestivum sprays zijn ook verkrijgbaar, maar u moet uw arts te vragen voorafgaand aan het gebruik van een decongestivum voor veel meer dan een paar keer, in overeenstemming met de Mayo Clinic.

Chat met uw arts over een hardnekkige snurken dilemma. Snurken kan soms een symptoom van een fundamentele voorwaarde die als slaap apneu of bovenste luchtwegen weerstand. Deze voorwaarden zullen moeten worden aangepakt om veel meer belangrijke gezondheid en fitness problemen van de productie te voorkomen.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.