Laaggeprijsde Natural Acne Treatment methode

Het is benaderd dat 80% van de bevolking Verenigde Staten op uw eigen lijdt aan een soort van zits. Zits kan selectie uit heel delicaat een aantal puistjes in dit artikel en er – Om uitgebreide geblazen, ontstoken, rode huid al meer dan je gezicht! Er zijn nogal wat zal veroorzaken van acne, maar de meest voorkomende is van onvoldoende dieet. Een zeer slechte eten plan potentiële klanten om onevenwichtige hormonen, die vervolgens overgaat in zits op je confronteren, opnieuw en borst. Om puistjes te behandelen, zo perfect als elke andere huid probleem, heb je te maken met de onderliggende induceren van het.

Aanpak Typische oorzaken

Zwak dieet

De meest voorkomende oorzaak van acne op elke leeftijd is een zwakke dieet plan. Door het slechte voedsel plan, ik impliceren dat je neemt in VEEL te veel suiker, zetmeel, verwerkt maaltijden en niet voldoende vers voedsel. Als je merkt dat het echt moeilijk te geven junk maaltijden, bent u zeer waarschijnlijk verslaafd aan. Als vervanging van het hakken van alle troep op toen, die kan in feite verschrikkelijk voor u – Check ook in veel groenten en fruit. Aan de slag met iets eenvoudig als het eten van een appel per werkdag en een portie van rauwe groenten per dag. De eenvoudigste manier om veel meer groen te introduceren in uw dieet plan is het vervangen van een enkele voeding met een evenwichtige salade gevuld met greens! Geef het een test, moet u uw huid te observeren draaien te duidelijker zijn in slechts een maand.

Hormonale disbalans

Dit in wezen gaat hand in hand met zwakke dieet, als een kettingreactie! Hormonen zijn verantwoordelijk voor een ton van wat je lichaam doet als ze in de war zijn, zo is uw menselijk lichaam. Lessen alle voedingsmiddelen die soja, suiker, gehydrogeneerde oliën (koolzaad in het bijzonder!) Bevat, en omvatten het enige hormoon nuttige voedingsmiddelen zoals rauwe honing, kokosolie en tarwekiemen!

demodexmijten

Tuurlijk! MIJTEN! Onderzoekers zijn nu te vinden dat deze kleine mijten kan leiden tot alle vormen van bacteriën van het ras op uw ontmoeting van hun poep! Ze zijn in wezen een belangrijke oorzaak van rosacea! Om zich te ontdoen van hen is een onderwerp van het corrigeren van uw eten plan en het behoud van uw haar en poriën en de huid duidelijk. Ze voeden zich met parabenen zo effectief, zo gekapt of gedeeltelijk uit te roeien ze uit je leven! Ze zijn niet beter voor je lichaam anyways! Vergeet niet om tot 60% van wat u op uw huid gaat onmiddellijk in je bloed.

Allergische reacties (voedsel, lucht, huisdier, ect. )

Verschillende mensen hierboven lijken dit, en natuurlijk, zelfs artsen meer dan lijken deze, als een gemeenschappelijke resultaat van acne. Als u ook maar een delicate voedingsmiddelen allergische je niet bewust van bent, kan dit absoluut leiden tot het. Sommige mannen en vrouwen zijn echt allergisch voor cafeïne en niet eens weten!

Parabenen

Ik gooi dit woord over een hele veel en niet veel mensen op de hoogte zijn van wat ze zijn. Parabenen zijn kunstmatige, lab ontworpen conserveringsmiddelen. Ze zijn gemaakt om de houdbaarheid van schoonheid en netheid goederen te verlengen. Ze zijn niet alleen verbonden met het veroorzaken van onbelangrijke dingen zoals puistjes, ouder en haar ontwikkeling – maar zijn ook nu momenteel verbonden met hormonale onevenwichtigheden, weefsel conditie en zeker, zelfs kanker

Vitamine D-deficiëntie

Als u een liefhebber bent van het werken met zonnebrandcrème zijn, mogelijkheden zijn heb je een vitamine D-tekort niet te wijzen op een kont belasting van parabenen in je techniek. Wat zonnebrandcrème doet is blokken 94% tot 97% van uw lichaam de capaciteit om vitamine D te bevrijden van puur natuurlijke zonlicht lichtgewicht die in te zetten afzetmogelijkheden voor alle soorten problemen! Het is de belangrijkste epidemie genegeerd door de totale natie! Verschillend van leeftijd en gebied, tot negentig% van de mensen hebben een tekort. Vitamine D speelt een grote baan in houden hormonen in controleren, organen uitvoeren grondig, weefsel en het onderhoud van spieren, en veel meer. Wanneer uw totale lichaam niet voldoende vitamine D in het, je poriën en de huid zou ook niet dat voorziet kiemen plaatsen te ontwikkelen die leiden tot alle soorten van de huid zorgen.

In boven / onder actieve schildklier

Moet ik echt om hem nog meer te zeggen … HET IS UW Eten plan! Dit is geen rocket science people! Als u niet uw systeem geven wat het vraagt ​​om correct uit te voeren, zal het niet zoals het zou moeten uitvoeren!

Strain

Waarom is het zo populair voor jongeren om zo aanzienlijk acne hebben? Spanning! Druk in je dagelijks leven kan leiden in alle vormen van problemen, van psychologische tot zelfs lichamelijk. Uitgebreide druk kan etteren tot ziekte, acne, haar verval, vitaminetekorten, hormonale complicaties en inderdaad, zelfs de meeste vormen van kanker. Als u onder spanning, zoekt strategieën om los te komen. Sta niet toe dat je geest etteren op vraag, zorg en ongerust!

Zwakke hypofyse

Een meer dan werkte hypofyse banden met ontoereikende voeding, angst, parabenen … U krijgt het plan.

belabberd slapen gedrag

Slumber is een basic, cruciaal belang om uw vooral lichaamsbouw functionaliteit. Onze lichamen zijn gemaakt voor het! Wanneer je ontdekt je zelf bijhouden laat, slaap niet voldoende enkele uren en zelfs vechten via dutjes je hele lichaam je vertelt, die u nodig heeft, u het plaatsen van de zorgen over uw complete werkwijze! Heeft u en uw lichaam een ​​plezier en krijgen voorafgaand aan middernacht matras Ieder individu Night en snooze acht + uur per werkdag! Jongeren in het bijzonder moeten fantastische rust! U wilt vechten tegen puistjes? Krijg 10-13 uur van snooze zowat elke dag. Ja, dat lijkt misschien veel, maar je lichaam verlangt als je stijgen in de volwassenheid! Echt niet de waarde te besteden aan te laat op en slapen een stuk minder. Geen bash is de waarde het.

nu voor de goedkope + Pure remedie!

Het moment dat u te maken met het dilemma, de optie of ‘genezen’ zal veel meer succes. Hieronder staan ​​10 volledig natuurlijke en zeker, betaalbare dingen die je kunt slaan op uw deal met dat zal een verandering in slechts 24 uur! Alle source kosten zijn van LuckyVitamin.com. Dat is precies waar ik mijn aanschaf als het meer betaalbaar dan regionale supermarkten en biologische detailhandelaren bij de aankoop van natuurlijke en biologische koopwaar.

Natuurlijke en biologische appelazijn

ACV is al geweest -rond voor honderden jaren genezen van zaken aan de buitenkant van het huis van de lichaamsbouw zo effectief intern! Om te gebruiken voor een acne behandeling methode, in principe zet wat op een watje en dep alles over confronteren 2 tot vier situaties per dag. Houd in gedachten, dit is azijn en het stinkt!

Natuurlijke en biologische ongekookte honing

p Dit is een van mijn favorieten! Ongekookt honing wordt erkend voor vechten uit bacteriën. Het is gebruikt als een medicijn voor honderden jaren en honderden jaren! De pracht van ruwe honing is het behouden blijft met zoveel mineralen en vitaminen die de normale, ‘duidelijk’, verwerkte honing is ontdaan van. Het smaak ook uitstekend! Te gebruiken als een acne behandeling, plaats dan gewoon een dun laagje rondom uw ontmoeting en laat het zitten voor twintig minuten tot een uur. Wanneer u klaar bent om het af te spoelen zijn, gebruik dan alleen warmte drinkwater. Gebruik nooit zeep of crèmes hele of kort na het wassen. Houd ten minste vier uur om een ​​product te gebruiken of make-up om uw deal met. Zijn best om dit te doen ‘s nachts!

Biologische en natuurlijke ongekookte honing + kaneel

Wil je ook ongekookte honing extra sterk te maken? Plaats in sommige kaneelpoeder! Een combinatie van een persoon eetlepel ruwe honing aan een bepaalde theelepel kaneelpoeder wordt genoemd een zichtbaar verschil in de slechtste vormen van acne maken. Als u niet wilt mengen uw zelf, kunt u deze verkrijgen pre-infuus voor minder dan $ 6. Voor zits therapie, neem ongekookt honing en locatie slechts een eetlepel in een glazen pot. Brengen een pot van het drinken van water aan de kook. Op het moment dat het water kookt, haal van het vuur en voorzichtig zet pot met ongekookte honing in het in het water, positief te blijven de basis niet aan te raken. In een kwestie van twintig seconden, moet het loopneus. Neem het uit de H2O en mengen in een theelepel kaneelpoeder en meng vlak voor het afkoelt. Na gemengde effectief implementeren om te ervaren en vasthouden aan de exact dezelfde richting als de ongekookte honing hoger dan!

Biologische Aloe Vera

Aloë Vera is effectief erkend voor het omgaan met zonnebrand en insectenbeten maar wist je dat het is geweldig voor acne en zelfs omkeren van acne littekens? Het ideaaltype van uw ontmoeting te zetten of te verwerven intern is rechtstreeks van de plant. Als u een Aloë Vera plant in uw woning, stel deze fantastische gebruik! Als u niet slechts een, noch weet waar door naar vinnen slechts een, de volgende beste punt is biologisch en natuurlijk aloë vera gel of sap. Te gebruiken als een acne te verhelpen, overweeg plant blad en breek het af. Splitsen in tweeën en wrijf beide openstellen kanten al boven gezicht. Inschakelen het droog en gebruik make-up of crème zoals gebruikelijk. Als het werken met gel of sap, identieke ding geldt. Laat het drogen en nooit afspoelen!

Tea Tree Oil

Tea tree olie is een veel voorkomende eigenschap leeftijd uitdrukking voor mannen en vrouwen die woonachtig zijn in de buurt van de woestijn! Het is niet alleen erkend te zorgen voor kladjes, insectenbeten en huiduitslag, maar zelfs te behandelen en te genezen puistjes zo effectief! Het is een natuurlijke samentrekkend en antibacterieel olie. Het kan worden gevonden in een groot deel van puur natuurlijke en organische puistjes gezicht wast, scrubs en crèmes. U kunt de aankoop het gecombineerd in een parabenen geen kostencomponenten (wassen / crème / ect.) Of in principe gebruik maken van de geconcentreerde kritische olie. Om alleen de olie te gebruiken als een zits remedie Normaal zet het in een vervoerder olie. Tea tree olie kan ook robuust zijn voor de gevoelige huid en eigenlijk maak uw acne nog erger door het aanwakkeren van de huid. Ik individueel zoals het toepassen van toegevoegde vergine olijfolie – Gebruik een bescheiden glazen pot een plaats drie eetlepels olijfolie (of andere plantaardige voornamelijk gebaseerd olie) in de pot. Te nemen in 12 druppels tea tree olie. Positie deksel op pot en spoel het allemaal over een beetje, dan laat het zitten voor een handvol uur van tevoren van het gebruik. Als je het gebruikt op je gezicht, een minimale gaat een lange weg. Niet afspoelen.

Zwavel

Wat de heck is zwavel je kan eventueel zeggen … ? Goed, het is een natuurlijk mineraal waargenomen in mij, u, dieren, planten en vrij veel elk klein ding normaal op de aarde! In poeder typt wordt het vaak gezien als MSM (Methyl-sulfonyl-methaan). De veel meer gras gevoed dier oplossingen, biologische groenten en biologische en natuurlijke fruit je eet, hoe meer zwavel je zal hebben in je techniek. Zwavel wordt gemaakt van de wolken opzuigen oceaan drinkwater en uitspugen regen op bijna alles! Ik weet zeker dat er een veel betere manier om aan te tonen dat, maar je kunt google dat later. Dus wat doet zwavel te maken hebben met zits? Het wordt gehaat door binnen-en externe bacteriën en virussen! Je weet wel, de ongewenste degenen! Het wordt normaal gebruikt om candida rond vooruitgang te behandelen in de darmen dus, het opruimen van huidproblemen! Je moet je niet hebben om het intern te gebruiken als je nooit wilt – U kunt MSM product of lotion te gebruiken in plaats! Het zal worden opgenomen in het bloed en zal de slag te gaan volbrengen van de vuile het werk doen. Te gebruiken als een aas remedie, dit is een no brainier – Gebruik het om uw ontmoeting! Wacht dertig minuten voorsprong op de uitvoering van make-up.

Zink

Kansen zijn, wat u klap op uw ontmoeting heeft nu dit in, zoals uw make-up! Waarom? Huid geniet Zinc! De ideale manier om zink te gebruiken om te zorgen voor acne is het gebruik van het interieur en extern. Verkrijgen van een parabenen zonder kosten cleanser en crème die zink bevat in een van de 1e 5 stoffen en kies een lage dosis, volledige voedingsmiddelen gezondheid aan te vullen dagelijks. U kunt het op de normale manier door het verhogen van uw milieuvriendelijke groenten, voeden met walnoten en overslaan op suiker welvarende junk die in wezen uitput het hele lichaam van zink.

Roos Shampoo

een enkele lijkt vreemd, maar het is erkend voor de hand liggende up puistjes en zelfs rosacea! Ik ben niet gek! De ingrediënten ontdekt in frequente anti-roos shampoo worden erkend microben, mijt en kleinere moordenaars insect. Als je voelt dat je mijten zijn woning op je hoofdhuid of huid, schoon met het! Ik heb altijd voorstander van het gebruik van parabenen geen kosten formules maar kop en schouders wordt erkend om kristalheldere het hardste acne. Gebruik het niet meer dan 7 dagen in een rij op je gezicht en alleen houden aan zachte formulering van H en S als u over het gebruik van deze benadert. Voor een parabenen-kosteloze, puur natuurlijk alternatief, gebruik Pure en Basic tea tree en rozemarijn methode. Te gebruiken als een acne of rosacea therapie, simpel gezegd het allemaal over je confronteren, toestaan ​​het zitten voor een paar minuten en spoel het af. Als u H en S gebruiken proberen een kleine ruimte eerste om vertrouwen te maken zal het niet je huid irriteren en nooit gebruik het veel meer dan 7 keer op een rij! Gebruik geen andere meer robuuste anti-roos shampoo als Selsun Blue. Ze zijn veel te sterk op uw gezichtshuid te plaatsen.

Bottom Line

U wilt uw zits te pakken?

  • algemeen gaan veel normaler en natuurlijke en organische wanneer uitvoerbaar!
  • Probeer om meer te eten en te consumeren extra drinkwater!
  • Blijf uit de buurt van cafeïne!
  • Blijf afwezig Parabenen!
  • je stress!
  • Minimaliseren En terwijl u kijkt, krijg je een minimale zon!
  • Category: Gezond eten

    Comments are closed.