Laser acne litteken verwijdering prijs en behandeling methode Solutions

Puistjes Scar Onderhoud is goed te doen

Hoewel zits is geen bestaan ​​aandoening alleen al, kan het een verwoestende uitkomst hebben op iemands kwaliteit van leven. Geen onderwerp hoe groot is uw individualiteit of hoe goede kleding die u gebruikt, wordt een geautomatiseerde vonnis vervaardigd over iemand met vlekken.

U kunt eventueel eenvoudig worden beoordeeld, alleen maar omdat je poriën en de huid is niet helder of gewoon omdat je littekens op je deal met. Geen speculeren mensen met pukkels of acne litteken ervaring van veel psychologische problemen:. Verminderde zelf-beeld, verminderd gevoel van eigenwaarde en zelf-zelfvertrouwen

Gelukkig zijn er tal van items die u kunt doen om te ontdoen van zits en verschillende puistjes litteken herstellen behandelingen die er zijn die zeer krachtig kan zijn bij het wegwerken van littekens van uw gezicht, lichaam en ziel.

Laser Acne Scar Eliminatie

Een persoon van de meest efficiënte methode voor de behandeling mild en aanzienlijke littekens is laser resurfacing procedure . Het grootste voordeel van het gebruik van laserstralen dermabrasion en andere mechanische behandelingen is dat de mate van vernietiging specifiek kan worden gecontroleerd en bloeden is verwaarloosbaar.

Laser behandelingen kunnen worden onderverdeeld in de ablatieve en niet-ablatieve types. Ablatieve laserbehandeling opties ruïneren poriën en huidweefsel aan uitbreiding van nieuwe cellen niet-ablatieve lasers worden gebruikt op specifieke concentreren op cellen en worden geen nadelige gevolgen voor het omliggende weefsel te stimuleren

-. Ablatieve laser oplossingen gepaard met het gebruik van de laserstraal op de huid niveaus branden uit in een methode gelijkwaardig aan dermabrasie, maar aanzienlijk meer exact. Zoals met dermabrasie wordt de huid over het algemeen verwijderd om het stadium van de papillaire dermis. Laserstraal creëert hopen van warmte en die warmte stimuleert aanscherping van het collageen en de verhoogde productie van collageen. Dit, samen met de regeneratie van de opperhuid, die wordt verwoest tijdens laser ablatie techniek, succes in de vooruitgang in de huid look, waardoor littekens verdwijnen of aanzienlijk groeien minder merkbaar te zijn.

De 3 meest voorkomende types van ablatieve lasers zijn:

 • Kooldioxide (CO2) laser
 • Erbium YAG (ErYAG) laser
 • Langdurig gepulste Erbium (YAG) laser
 • verwijdering Laser puistjes huid is het meest algemeen afgewerkt werken met een koolstofdioxide laser (CO2 laser). Het is zo genoemd om de reden dat de laserstraal gaat door middel van een kamer met kooldioxide benzine. De CO2-laser heeft een revolutie teweeggebracht in het onderwerp van de poriën en huidvernieuwing in de jaren tachtig toen het allereerste werd gelanceerd, vooral vanwege de precisie en verlichten van het gebruik. De therapie is zeer krachtig, maar het vereist een langere tijd voor de poriën en de huid beter te worden. Mensen kunnen ongemak en oogopslag ervaren alsof ze een slechte zonnebrand.

  Een wijdverbreid facet effect wordt verbeterd pigmentatie in het behandelde gebied vast te houden aan de manier van handelen, maar het gaat meestal weg, en de verkleuring krijgt onzichtbaar direct na 9 maanden tot een jaar. Ondanks het feit dat elk individu reageert op een andere manier, dim gekleurde huid is vaak het zwaarst getroffen. Daarom darkish huid klanten van Aziatische, Afrikaanse Amerikaan, en Spaanse afkomst moet echt een specialist die deskundig is met het behandelen van een donkere huid halen.

  De Erbiumlaser supplies aanzienlijk zachtere behandeling Werkwijze substituut CO2 laser omdat het genereert aanzienlijk minder warmte. De Erbium: YAG laser is vernoemd direct na het kristal waarmee de bundel gaat. Als eindresultaat het behandelde gebied herstelt sneller en zonder al te veel roodheid of verkleuring. Echter, dit betekent ook meestal aanzienlijk minder dramatisch effect van de behandeling methode, vooral omdat er minder collageen transformeren.

  — Niet-ablatieve huidvernieuwing is een zachtere substituut voor ablatieve lasers, met kleine of geen hersteltijd en een verminderd risico van moeilijkheden. Ze zijn minder vaak verschaft als een alternatief voor litteken resurfacing omdat ze resultaten zijn aanzienlijk minder effectief. Normaal 4-8 klassen zijn essentieel om maximale verbetering te zien. Perioden zijn gepland op 4 – tot zes-7 dagen intervallen. Ieders huid reageert op verschillende manieren op de therapie, zodat het diploma van verbetering is moeilijk te voorspellen. Maximale verhoging impliceert meestal twintig tot 50 procent vooruitgang op grootste.

  Laser Zits poriën en de huid verwijderen

  beloning optimaliseren hoewel het beperken van de pijn en roodheid, sommige laser professionals gebruiken even behandelingen op de Diezelfde persoon. Dit minimaliseert de negatieve bijwerkingen van CO2 laser resurfacing, hoewel met rand van opmerkelijke collageen transformerende potentieel.

  De verscheidenheid van genezing die u selecteert moet echt de persoon die het grootst is voor u in zinnen van jouw soort zijn van de poriën en de huid, de snelheid, wat je wilt dat de genezing te bereiken, en de kans dat sommige soorten van de behandeling kan eindresultaat in veel meer littekens als je echt gevoelig voor littekenvorming.

  Rechts voor het plegen op de behandeling van zits littekens, je moet voorzichtig te beslissen over een doorgewinterde huid arts en laat hem / haar alle gedachten die je hebt over uw behandeling methode selecties, haalbaar facet-effecten, en een soort van voordelen die u kunt kort na de behandeling verwachten.

  Laser Acne Scar Eliminatie Waarde

  De kosten van de puistjes litteken laser therapie steunt op op een heleboel dingen, waarbij de meting van de littekens, de ernst, de kwalificaties van artsen behoren en het geografische gebied. Voor een kleiner litteken worden verwacht om de dop van bijna $ 600 tot $ 1500. Veel extremer litteken kan misschien de vraag $ 3000 tot $ 6000

  Geschatte Prijs Vary (Voor elke Remedy)

  Laser Remedy (nonablative):. $ 300 tot $ 1 , vijfhonderd

  Erbiumlaser therapieën: $ 1, vijfhonderd tot $ 4000

  CO2 Laser Resurfacing: $ 2.000 tot $ 5, 000

  Organic Oplossingen voor Puistjes

  De allerbeste remedie tegen puistjes littekens is vermijding. Het verkrijgen ontdoen van zits permanent is geen snel proces. U moet de totale lichaamsbouw te pakken en het aanpakken van de echte resultaten in de kwestie. Deze beschikt over properdiet, weg te houden van de voedingsmiddelen die acne veroorzaken, het uitoefenen, slaap, stress administratie, en andere dingen die een optimistische effect op uw algehele algehele gezondheid en andere locaties van je bestaan ​​zal hebben!

  Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.