Laser Chirurgie voor gewichtsverlies

vet-daling chirurgische procedure heeft ontwikkeld tot meer en meer populair, het aantal operaties is gestegen. Gewichtsproblemen meestal gepaard met andere gezondheids-en fitness aandoeningen zoals diabetische problemen, hypertensie en zeker soorten kanker en beroerte.

Rechts totdat de laatste tijd, gastric bypass werd het vaakst uit voor mensen die lijden buitengewone overgewicht uitgevoerd. Dat gezegd hebbende, de veel minder ingrijpende aard van de laparoscopische chirurgische procedures moet groeien aanzienlijk extra bekende te zijn. Deze meer recente operatie wordt uitgevoerd met een verzameling van kleine incisies en is daardoor een veel veel minder ingrijpend dan standaard gastric bypass. Met deze strategie een aantal-inch verlengd incisies worden ontworpen in de maag, zodat video uitgerust apparaten toestaan ​​gezondheidswerkers om de operatie te observeren met TV displays.

Side gevolgen kunnen zijn galstenen, hernia, en voedingstekorten, dus mensen moeten goed nadenken over, ongeacht of dit het juiste alternatief voor hen om het lichaamsgewicht te elimineren.
Lichaamsgewicht daling chirurgische behandeling kan u helpen levens in gevaar gebracht door kritische overgewicht, zo lang als het wordt gedaan door bevoegde en ervaren chirurgen.

opslaan

Vele mogelijkheden bestaan ​​en elk moeten worden beschouwd. Een gastric sleeve reductie kan worden uitgevoerd om de honger aanzienlijk zal dalen. Door het wegwerken van een bepaalde-3 om driekwart van de buik, is het getroffen individu verlaten met een buis-achtige invloed lijkt op een mouw.
Niet zoals de gastric bypass, is geen kleine darm intestinale chirurgie uitgevoerd, en het spijsverteringskanaal blijft intact, waardoor voor opname van alle voedingsstoffen uit voedsel.

Gastric bypass is de meest voorkomende chirurgische procedures voor vetreductie geweest en kan nu worden bereikt met een laparoscoop. Het maakt een kleine hogere buik zakje proscribing voedsel inname een persoon of twee ounces per keer, en omzeilt de meeste van de buik en een bescheiden deel van het hogere darmen. Doordat geen maag of darm wordt geëlimineerd tijdens deze chirurgische procedure kan het eindresultaat drastisch verbeterde individuele restauratie en significant minder kans opgewikkeld een infectie of hernia.

Voor de meest hardnekkige vormen van problemen met het gewicht van een nieuwe verstelbare Lap Band chirurgische behandeling is nu beschikbaar. Ook beperkingen drang naar voedsel en net als alle gewichtsverlies chirurgische procedures dient vergezeld te gaan van een bewust nemen in en lichaamsbeweging regime. Voor de meeste mensen die oproept tot het uitvoeren van een arts of voedingsdeskundige op een een standaard stichting. Dit wordt geacht een alternatief als al het andere is mislukt. Als laatste ontstaat veel verzekeraars roepen voor lijders aan het gamma van het lichaamsgewicht-reductie oplossingen werken vlak voordat ze overwegen de LAP-BAND-methode. Verzekeringsdekking providers kunnen ook patiënten eisen aan hun dieet voorafgaand aan de acceptatie documenteren voor deze operatie.

Patiënten die beiden tachtig kilo (meisjes) of £ 100 meer dan het gewicht (mannen) worden gezien als de juiste kandidaten voor de meeste soorten pond-daling chirurgie.

Het goede nieuws is dat er een snelle vermindering van de honger volgende operatie. 1 patiënten kunnen gewoon alleen vloeistoffen, blijven zacht voedsel, en last but not least de typische gerechten.
In de eerste zes maanden na de operatie, moet u proberen om zeer kleine voedsel te eten gedurende de werkdag, omdat de maag zakje is aanzienlijk verminderd. Mensen kunnen hopen om zich te ontdoen van 50% tot 60% van het overtollige lichaamsgewicht binnen ongeveer twee decennia. Een rigide regime van eten plan en oefenen kan blijven de meeste van die overtollige gewicht af te houden met verlengde termijn.

Submit chirurgische risico’s te nemen lekt bij 1 van de voornaamste lijnen in de buik. Algemeen deze met antibiotica worden behandeld. Nog een risico is zwak punt in de incisie daarop in een hernia. In sommige situaties kan spoedoperatie worden verlangd om deze situatie te herstellen.

Latere chirurgische ingreep, een duidelijk dieet methode moet echt worden samengevoegd met de training voor de algehele gezondheid en je lichaam gewichtsvermindering te houden. Uw arts zal uitvoeren met u op te zetten dit soort een applicatie.

p Er zijn een heleboel alternatieven zonder dat u uren investeren op fitnesscentrum apparaten.
Aërobe oefening, zo mooi als het deelnemen aan taaiheid, flexibiliteit en stabiliteit oefeningen, moeten onderdeel van zowat elke methode. Aerobic bezigheden maximaliseren energie en zijn ook goed voor je hart, longen, bloedsomloop, en spierweefsel. Aangemoedigd cardio oefeningen bestaan ​​uit wandelen, bergbeklimmen, zwemmen, fietsen, dansen en schaatsen. De belangrijkste kwestie is om een ​​beetje iets dat je plezier in en kan op zijn minst te inspireren uw zelf te doen op een regelmatige basis te ontdekken. Veel alledaagse taken zoals tuinieren, stofzuigen, wassen van de auto, en dweilen vloeren zijn ook grote totale flexibiliteit workout routines.

Geleidelijk cliënten die maag operatie zijn uitgerust aan te melden voor begeleiding groepen later met andere mensen die hun ontmoeting te delen. Vaak zijn deze worden ingesteld door middel van de werkplek van een arts. Het bezitten van een team van vrienden om te discussiëren over de lange-termijn problemen voor de bescherming pond daling is een geweldige manier om te observeren-up van uw chirurgische procedures. Dergelijke teams bestaan ​​ook voor veel situaties en zijn gewoonlijk zeer gunstig als een voortdurende gemeenschap.

Category: Supplementen

Comments are closed.