Laser Light remedie tegen acne

Blauw licht-gewicht te verhelpen voert door het doden van acne veroorzakende micro-organisme. Een slanke-band, grote intensiteit blauw licht is gericht op de poriën en de huid, waarbij de porfyrine algemeen aangetroffen op de huid reageert met de blauwe zachte, het vernietigen van de huidige acne micro-organismen. Mensen hebben doorgaans 8 klassen van blauw licht-gewicht therapie dan een periode van 4 weken tijd, met elke individuele sessie langdurige ongeveer vijftien minuten.

Roze lichtgewicht remedie is een zeer vergelijkbare behandeling voor blauw licht-gewicht therapie, maar met de paarse milde afnemende zwelling om de acne te verbeteren. De puistjes laesies hebben de neiging opnieuw voordoen drie tot 12 maanden na behandeling verzacht.

De 1450 nm infrarood laser is gelegen om acne laesie tellingen verlagen met 83 procent net na 3 behandelingen. Enkele aspect effecten van de maatregel omvatten dingen zoals roodheid, zwelling en korte termijn lijden, hoewel een plaatselijke verdoving kan worden gebruikt om de pijn voor de duur van de werkwijze verminderen. Sommige hyperpigmentatie kort na therapie werd ook gemeld.

Fotodynamische behandeling combineert het gebruik van een fotosensibilisator geneesmiddel en laser licht. Het geneesmiddel wordt geabsorbeerd door geselecteerde vormen van cellen die hen gevoelig zijn voor een nauwkeurige licht bron maken. Wanneer blootgesteld aan deze zachte, worden de cellen geruïneerd. De fotosensibilisator, een amino-levulinezuur, wordt aangebracht op de huid gedurende vijftien tot 60 minuten gebaseerd op de ernst van de acne, vervolgens de huid wordt blootgesteld aan blauw, roze of laser licht. Het geneesmiddel wordt vervolgens geëlimineerd. Er misschien wat pijn voor de duur van de behandeling en enige verkleuring direct na zijn.

combineren pulsen van onervaren zacht en warmte, LHE richt zich op de zits-resulterend in micro-organismen. Het wordt ook beschouwd als talg (olie) productie door vermindering van de dimensionering van de talgklieren. Deze oplossing wordt gebruik gemaakt van de behandeling van delicate redelijke puistjes.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.