Laser Medische procedures voor snurken

Elke individuele nachts, miljoenen mensen snurken, maar in vele gevallen is het te veel kan zijn. De lijken van snurken wordt veroorzaakt wanneer de lucht trilt door middel van de keel, stelt de Chirurgische procedures Encyclopedie. Snurken is typisch en mogelijk dankzij een verscheidenheid van elementen. Het hebben van een vreemd gevormde mond, langdurig verstopte neus, regelmatige consumptie van alcoholische dranken en de aanwezigheid van rust apneu zijn de gebruikelijke leidt tot voor terugkerende snurken.

Laser chirurgische behandeling voor snurken is bekend als uvulopalatoplasty. Volgens de Universiteit van Californië in San Fransisco, wordt de methode meestal uitgevoerd op een poliklinische faciliteit en een individu wordt bepaald verdoving maar blijft wakker te zijn als de operatie wordt gesloten. Een medisch professional zal wegnemen van overtollig weefsel van het zachte gehemelte en draai de resterende weefsel in de mond. Het doel van de chirurgische procedure om de afmeting van de luchtweg van de patiënt verbreden om de luchtstroom te maximaliseren en laat de vibraties van snurken.

Net na de medische procedures wordt bereikt, zal de betrokken persoon te mogen gaan wonen en zal moeten hebben om de richtlijnen van de arts te volgen, waarschuwt de Universiteit van Californië in San Fransisco. De medische professional zal pijnstillers en antibiotica voorschrijven als nodig is om te ondersteunen bij de restauratie systeem. Het individu zal voldoen aan een vloeistof eten plan voor de 1e herhaaldelijk wegens zwelling in de keel. Slapen op een 45-diploma hoek essentieel voor de week beginnen omdat de bloedstroom minimaliseert de keel en houden zwelling tot een minimum bedrag. Fysieke activiteit beperkt het beginnen met drie tot 4 weken van herstel.

Ondergaan een uvulopalatoplasty draagt ​​vele gevaren voor complicaties. De belangrijkste mogelijkheid is abnormaal bloeden. Een infectie en modificaties in spraak zijn zeldzaam, maar kunnen voordoen in de start met het aantal dagen van herstel. In sommige gevallen zal snurken verder tot ongeveer maar een extra gematigde hoeveelheden dan eerder komen. Als lopende snurken blijft een uitdaging zijn, kan een volgende uvulopalatoplasty eventueel nodig zijn om de aandoening te roeien, zegt de Chirurgie Encyclopedie.

Niet alle personen die snurken moeten nadenken over laser chirurgische procedures te overwegen om de uitdaging te verminderen of uit te roeien. Overleg met een arts van vitaal belang zijn om te bepalen is een uvulopalatoplasty is een geschikte studie loop van de therapie voor uw snurken. Volgens de Mayo Clinic, vijftig procent van alle volwassenen snurkt op een bepaald moment dus gaan door kleine manier van leven wijzigingen kunnen misschien het geval van vermindering van snurken. Onder de keuzes bevatten gemiddelde gewichtsvermindering, speciaal geproduceerd kussens en orale apparaten. Het is ook van cruciaal belang om in gedachten te houden dat een medische behandeling zal aanzienlijk veel meer dure dan een at-home behandeling.

Category: Supplementen

Comments are closed.