Laser Oplossingen voor Snurken

Snurken is een geluid dat ontstaat wanneer een mens slaapt en ademt in de lucht die eerder kalme keel weefsels gaat. Als de lucht stroomt, het de neiging om de weefsels te trillen. Deze vooruitzichten om harde en vaak zeer luid, lijkt met elke ademtocht.

Volgens de Mayo Clinic, snurken is uitzonderlijk typisch. Het komt ongeveer tot ongeveer 50 procent van de ouderen op incidentele basis. Voor de meesten van hen, is het niet regelmatig of extreem veel te bemoeien met hun rust of die van hun partners.

Snurken heeft een enorme verscheidenheid aan brengt. De Mayo Clinic zegt dat de meest voorkomende triggers bevatten nasale uitdagingen van dit soort als een afgeweken septum, congestie, de inname van alcoholische dranken te sluiten voor het slapen gaan, natuurlijke mond anatomie en slaapapneu.

Snurken komt vaak onschadelijk. Maar zelfs maar kan irriterend zijn voor mensen slapen rondom de snurker, kan dit leiden tot wellness uitdagingen als het echt wordt geassocieerd met slaapapneu. Wanneer een individu heeft apneu, worden zijn keel weefsels principe bemoeien met zijn ademhaling door het blokkeren van zijn luchtwegen. In intense omstandigheden, kan hij worden beroofd van zuurstof om de positie van wakker worden en naar adem te happen.

p Er zijn een assortiment van behandelingen voor snurken, variërend van het slapen op uw zijde om manier van leven aanpassingen dit soort als gewicht daling tot chirurgische mogelijkheden. Laser chirurgische ingreep is een vaak gebruik gemaakt van de ambulante behandeling die echt is geïdentificeerd als laser-assisted uvulopalatoplasty of LAUP. De huisarts verwijdert uw huig en verkort de aanbesteding gehemelte door te werken met een bescheiden, handheld laserapparaat. Over het algemeen duurt het extra dan een persoon zitting van laserchirurgie om geheel te behandelen snurken van de patiënt. Het wordt het meest toegepast voor mensen wiens snurken is luid genoeg om de slaap van zijn partner als alternatief dan lichte of incidentele snurkers verstoren. Het is niet aan te raden voor mensen die slaap apneu, gezien het feit dat dit een zeer specifieke aandoening die eisen een eigen vorm van therapie.

Category: Supplementen

Comments are closed.