Laser Skin Resurfacing voor Zits

Intense puistjes is niet een dagelijks levensbedreigende ziekte, maar het kan ernstige gevolgen creëren om top kwaliteit van leven van de patiënt, volgens de American Academy of Dermatology. Acne breakouts en hun littekens kan mogelijk een schadelijk gevolg voor het gevoel van eigenwaarde van een patiënt. Het kan misschien verminderen hun eigen gevoel van eigenwaarde. In sommige scenario’s kan het zelfs leiden tot depressie. Intense acne is verbonden met stress en angst, sociale terugtrekking, zwakke lichaamsbouw grafisch, en gedachten van woede, vernedering en teleurstelling. Mensen vandaag de dag met kritische puistjes hebben een verhoogde vergoeding van de werkloosheid dan de typische inwoners, volgens de American Academy of Dermatology.

p Er zijn twee standaard benaderingen van laser poriën en huidvernieuwing. Ablatieve laser huidvernieuwing functies door het toepassen van nauwkeurige laser milde energie om de aangetaste huidoppervlak. De laser verdampt de oppervlakte laag van de huid in kleine stappen, die de verfrissende, nieuwe huid maakt onder opdagen. Nonablative laser huid resurfacing mogelijkheden door gebruikmaking van de laser vitaliteit van de huidcellen onder de oppervlakte laag. Deze werkwijze bevordert de productie van collageen, waardoor de huid biedt een veel jeugdige totaalbeeld.

Ablatieve laser huid resurfacing technieken kunnen significante resultaten te leveren na slechts een enkele therapie wanneer nonablative laser-huidvernieuwing herhaalde oplossingen nodig kunnen zijn om identieke resultaten te bereiken, in overeenstemming met de Shopper Tutorial om Plastic Operation. Beide even vormen van laser huid resurfacing processen worden in het algemeen uitgevoerd in de werkplaats van de arts uitgevoerd op een poliklinische basis, en profiteren van een gemeenschap of standaard verdoving.

Laser huid resurfacing technieken kunnen ook kiezen uit dertig minuten tot twee uur, op basis van de plaats van het lichaam krijgen aangepakt en de oppervlakte blijven behandeld. Een full-ontmoeting therapie duurt gewoonlijk normaal ve bijzonder en een 50 procent tot twee enkele uren volgens de Cleveland Clinic. Herstel tijd na ablatieve laser huid resurfacing duurt meestal meestal minimaal twee weken. Nonablative laser-huidvernieuwing heeft een aanzienlijk kortere herstelperiode.

Zoals met alle klinische processen, laser-huidvernieuwing bevat een aantal gevaren. Sommige patiënten zou werkervaring een lichter (hypopigmentatie) of donkerder (hyperpigmentatie) van de huid in de behandelde plek. Klanten die last hebben van een koortslip te wijten aan het herpes simplex kan misschien deskundigheid nieuwe uitbraken. Laser huidvernieuwing algemeen zal ontstekingen veroorzaken in de behandelde ruimte. Er is ook een nominale kans op verbranding of littekens volgens de Cleveland Clinic. Mensen die roken kan eventueel kennis van een af ​​te houden in de therapeutische procedure.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.