Laser Teeth Whitening Vs. Bleken

definieert de FDA ’emaille whitening’ als een procedure die het mogelijk maakt bij het wegwerken van het puin en het stof op het oppervlak van de tand, maar ‘het bleken van tanden’ wordt beschreven als het bleken van de tanden verder dan hun normale kleur. Dus,-emaille whitening producten en oplossingen omvatten dingen zoals tandpasta, terwijl emaille-technieken bleken voornamelijk te nemen carbide peroxide of waterstofperoxide.

Gewoonlijk kan emaille-bleken methoden worden ingevuld op het huishouden met onroerend strips of tanden bleken kits. Laser tanden bleken kan alleen gedaan worden door een ervaren tandarts.

De twee behandelingen gebruik whitening gels. Niettemin, bij-residence tanden bleken strips hebben een Lessen focus van voorgeladen carbide peroxide die varieert van 10 tot vijfentwintig procent, wanneer laser tanden whitening-strategieën te gebruiken witmakers dat veel meer dan 45% van carbide peroxide hebben.

In een laser tanden whitening behandeling, zal een tandarts een mal van uw tanden, die vervolgens wordt gebruikt om een ​​gebit recept lade te maken. Above-the-counter tanden bleken kits optreden met een mondstuk dat kan wel of niet goed passen, en dit kan heel goed eindresultaat in gel lekt uit op het tandvlees.

Omdat het percentage carbide peroxide groter laser whitening strategieën de eindresultaten sneller kan beginnen te zien in een uur, en zelden meer dan een paar perioden. Aan de andere kant, emaille-bleken kits hebben een laag aandeel van carbide peroxide en de vraag talrijke periodes voor effecten zeer vergelijkbaar met laser whitening.

Property kits die je krijgt van de tandarts en boven de toonbank tanden bleken kits zijn goedkoper dan laser-emaille whitening behandelingen. Gemiddeld kan laser tanden bleken procedures elke plaats lasten van $ 300 tot $ 2000, hoewel tanden bleken kits meestal niet prijs meer dan $ 50.

Category: Dieten

Comments are closed.