Laung of Lavanga (Kruidnagel): Medicinale werkt met behulp van, Welzijn Winsten en Side Resultaten

In India en andere Zuid-Aziatische landen, wordt kruidnagel verstrekt aan deelnemers met geroosterde venkelzaad (saunf) en suikerkristallen (mishree) als vlak na-voedsel spijsvertering en ademverfrisser. Andere veel voorkomende namen gebruikt om kruidnagel verwijzen betrekken Carophyllus, Lavanga, Tropical Mirte, Clovos en mama kruidnagel.

Nederlandse namen in andere Indiase talen zoals Labanga (Bengla, Oriya), Laung (Hindi, Punjabi), Lavangalu ( Telgu), Lavangam (Tamil) worden gebruikt voor de kruidnagel in verschillende staten van India. Het is een lid van Myrtaceae familieleden en botanisch gezien als (Tanzania potentiële klanten in de productie van kruidnagel in de wereld en ‘Zanzibar’ een eiland van het is zeer goed geïdentificeerd voor kruidnagel schepping. Andere kruidnagel creëren van internationale locaties zijn Brazilië, West-Indië, . Mauritius, Madagaskar, Sri Lanka, India, Molukse en Pemba Het grootste kruidnagel vervaardigd in de Molukken en Pemba worden beschouwd als van zeer hoge goede kwaliteit

Chemische samenstelling:. bloemknoppen gebruikt voor voorkomende en medicinale doeleinden. Kruidnagels zijn door de Amerikaanse Eclectic artsen toegepast om te gaan met de spijsvertering ziekten. Eugenol is het belangrijkste element (70-90%) in de cruciale olie gewonnen uit kruidnagel en betrouwbaar voor het aroma van de kruidnagel.

Caryophyllin (een kamfer achtige verbinding) en eugenin (de flavanoids) zijn twee kristallijne componenten van kruidnagel. Oil top kwaliteit en kwantiteit gewonnen uit verschillende installatiedelen verschillen knoppen genereren ongeveer zeventien% olie (vijfentachtig% eugenol) beschouwd opmerkelijk in geur en smaak aan de olie gewonnen uit andere plantaardige stuks

Over zes 7% olie uit stam en 1.Six -. 1.eight% olie is extraheerbaar van bladeren Ongeveer 70-80.. cent instabiele oliegehalte is extraheerbaar van fijngemalen kruiden gebruik te maken van natuurlijke en organische oplosmiddelen

Moeilijkheden:. Gevoeligheid test kan mogelijk ook de steun individuen weg te blijven van de poriën en huidirritaties als ze allergisch om te spreken met kruidnagelolie.

Delicate mensen vandaag de dag zou kunnen ademhalingsproblemen, huiduitslag of roodheid van de huid en irritatie kan heel goed ook manifesteren met kruidnagelolie contact maken met.

Een overdosis van kruidnagel gezicht olie moet echt voorkomen worden door zwangere meiden, of door mensen vandaag de dag last van maagzweren ulcerosa of prikkelbaar stoelgang.

Zelfs kleine hoeveelheden knoflook supplementen moet worden voorkomen door kinderen en zwangere vrouwtjes gezien het feit dat de grote kant effecten worden genoteerd zelfs met kleine doses.

Mensen met nier-of leverproblemen moet verwijderd uit het gebruik van kruidnagelolie houden omdat zij kunnen hebben vele problemen.

Gebruik kruidnagel moet worden voorkomen met bepaalde medicijnen als het misschien het risico op bloedingen indien genomen met warfarine, heparine, clopidogrel, ibuprofen of naproxen kunnen verhogen.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.