Leap Rope voor Weight Loss

Touwtje springen is een bijzonder van de beste vormen van hart-en oefenen – je kan verbranden de calorieën van een zoete bar in 1 kwartier training. Het is fantastisch, niet alleen voor zijn fenomenale overtollige vet-en calorie-verbranding mogelijkheden, maar ook voor versteviging en versterking van het hoger en verminderen spiermassa van het gehele lichaam. U zou hebben om een ​​mijl te werken in 8 minuten te branden uit extra calorieën dan je zou in een persoon zitting van touwtje springen.

Voor u begint, zorg gegarandeerd je het dragen van de juiste schoenen die als cross-trainers, of basketbal of tennis sneakers. Operating schoenen moeten worden voorkomen om de reden dat ze niet toereikend was helpen bij het springen op de bal van je voet halen uit uw omgeving ijverig – u wilt springen op een houten oppervlak, in tegenstelling tot beton of tegel. Zet uw touw door het houden van de handgrepen en staan ​​met beide ft in de directe centrum. De handgrepen moet echt je oksels bereiken als ze worden verhoogd, ze verkorten. Last but not least, zorg positieve uw springen plaats is 4 tenen breed met zes-voeten uitgebreid en dat je hebt op zijn minst tien centimeter eerder vermeld je hoofd.

Om het meeste uit uw oefeningen, moet je echt stuiteren touw voor minimaal dertig minuten. Als je een newbie, je moet beginnen met 5 minuten routines en geleidelijk te maximaliseren ze op een wekelijkse basis. Uw trainingssessies kunt elke dag, maar een paar keer per 7 dagen is ook voldoende. Zelfs voor de meest fysiek gezond, kan dertig minuten springen moeilijk vol te houden. Het is veel beter om bounce interval, waarin veel aërobe en taaiheid-coaching oefeningen. Een illustratie van een uitstekende oefening routine zou zijn om te stuiteren gedurende 3 minuten en dan doen crunches voor slechts een, sprong voor een paar minuten rijden dan-ups voor een bijzonder. Doorgaan met deze regeling voor 30 minuten, weer en weer afwisselend rechts totdat de tijd op is. Squats, lunges, of bovenste-systeem workouts deze soorten als biceps krullen of triceps stuwkracht-backs

-. Je kunt elke training die u wilt voor uw een-minuten interval gebruiken

Zelfs echter touwtje springen is aangenaam, je zelfs nu nodig hebt om uw spierweefsel opwarmen om hulp te beschermen tegen schade. Je moet ook uit te breiden, beschietingen uit dicht focus naar je kuiten, die de dupe van de bounce-abseilen verwerven uit te werken. Wees er zeker van groot blijven op uw tenen, waardoor uw gehele lichaam in staat stelt om op een natuurlijke manier te nemen aan de schok van de sprong. Als adequaat gedaan, springen touw is een lager-effect uitoefenen dan joggen.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.