Learn How To Get Rid van Roodheid Van Acne & ndash gemakkelijke en krachtige methoden

How to Get Rid van Roodheid Van Acne – Inleiding

Er zijn een hoop zaken die zits je kunt dragen als je het hebt en een van de meest onaangename van hen is roodheid in onze ontmoeting. U kunt verschillende cosmetica en make-up om ze te verbergen. Maar ik denk dat dit niet een beste oplossing voor u naast van de hoop om ze te verbergen moet je om hen te behandelen.

Ik denk dat elk individu een zal het met me eens als ik zeg dat van elke vorm van behandelingen, de grootste soorten zijn volledig natuurlijke en zelfgemaakte remedies, te wijten aan het feit dat in de meeste omstandigheden, ze hebben geen bijwerkingen, moeiteloos te klaar, eenvoudig te gebruiken, betaalbaar en geven betere eindresultaten. Daarom hieronder, in dit mijn hub, wil ik met u delen met acht eenvoudige en effectieve technieken van hoe zich te ontdoen van roodheid van puistjes met een normale en doe-het-zelf-therapie.

How to Get Rid van Roodheid Van Zits De methoden <

/ h2> Way # een – Tandpasta

Vooruitlopend op de beschrijving van deze aanpak wil ik dat je niet vergeten dat je dit proces kunt gebruiken wanneer je wilt om zich te ontdoen van roodheid van diverse (twee of een paar) puistjes. Normaal gesproken zal u en uw ervaring alleen de huid beschadigen (als je tandpasta dan al uw gezicht gebied zal uitvoeren). Dus, als je gewoon wilt om zich te ontdoen van roodheid uit een handvol puistjes, maken gebruik van een zeer weinig van tandpasta op de puistjes en laat het voor een avond. Totdat uiteindelijk de vroege ochtend zullen ze gekrompen in dimensie of geheel verdwijnen.

Way # 2 Aspirine

Nog een manier, die is vergelijkbaar met tandpasta, is aspirine. Het zal u helpen bij het hebben ontdoen van roodheid van puistjes als tandpasta. Aspirine voor uw therapie te gebruiken, moet u het te verpletteren in een poeder en omvatten wat water om het voor het draaien tot een pasta. Vlak nadat u de eerder op ingesteld, gebruiken het op de getroffen locaties van uw gezicht.

Way # drie Lemon Juice

Lemon heeft een zeer zure sap dat droogt je poriën en de huid, dus als je wil weten hoe zich te ontdoen van roodheid van acne, gebruik het als uw eigendom te genezen. Maar vergeet niet om vergeet niet dat, zoals in tandpasta scenario moet je deze techniek heel zorgvuldig gebruiken, vanwege het feit dat als je het van toepassing op alle van je gezicht kan je dragen om veel meer roodheid en kan extreme irritatie leiden. Om deze strategie te gebruiken, zult u wattenstaafje en citroensap nodig. Gewoon gebruik maken van citroensap met wattenstaafje om de getroffen locaties en maken het droog.

Way # vier Druppels voor Nose (Visine)

Een ander eenvoudig te gebruiken en efficiënte manier om zich te ontdoen van roodheid van je puistjes is druppels voor de neus (visine). Hier, net als in citroensap opgegeven proces, wil je wattenstaafje. Vochtige uw wattenstaafje met visine en bewaar deze op de getroffen plekken voor ongeveer vijf of 1 minuut. Maar ook ervoor zorgen dat u niet vergeten dat dit proces niet kan worden gebruik gemaakt van veel te vaak (als het kan pijn doen).

Way # vijf Knoflook

U kunt knoflook gebruiken als een normale remedie voor het ontvangen ontdoen van rendess van puistjes. Om dit te doen, neem een ​​verse knoflook of knoflookolie en toe te passen in beïnvloed plaatsen. Het zal de roodheid en ontsteking verminderen. Maar vergeet niet dat deze strategie behoorlijk stinkende J . Ondanks het feit dat je citroensap kunt gebruiken voor slechte geur gewoon duidelijk de locaties die u gebruikt met knoflook, met citroensap.

Category: Dieten

Comments are closed.