LED Light Behandeling voor Zits

Voor een lange tijd is bekend dat zits neemt meestal toe met de blootstelling aan UV-licht-gewicht geweest. Blauwe LED zacht is nauw verbonden met UV zacht, om die reden het behoud van veel van het is exact antibacteriële en kiemdodende eigenschappen. Dit licht leveranciers heeft een golflengte die diep doordringt in de poriën waarin de P. acnes micro-organismen leven. Deze milde is zelfs in staat om het bereiken van onaangename, cystische zits. Crimson LED aangeduid als ‘genezing lichtgewicht’, vermindert de zwelling.

De P. acnes micro-organismen uitscheidt een afval product of dienst. Bij blauw LED-licht-gewicht wordt vrijgegeven in de porie, activeert dit afval product of dienst aan vrije radicalen, die flip lanceren en doodt de micro-organismen. Crimson licht heeft een therapeutisch resultaat op de acne. De snelheid waarmee de huid genezen is enorm verhoogd wanneer het wordt blootgesteld aan zichtbaar rood licht. Paars LED mild telt niet-thermische, low-vitaliteit licht om bloed en zuurstof stroom, die de poriën en de huid volledig natuurlijke therapeutische cursus van actie stimuleert, en vermindert de pijn verbonden met acne.

verhogen

LED puistjes behandeling met zich meebrengt zitten in de voorkant van een lichtgewicht bron voor 20 minuten periodes van vier tot 8 maanden. Individuele laesies kunnen worden opgevangen met een draagbare gadget voor tien seconden zowat elke. LED wordt ook toegepast in de fotodynamische behandeling (PDT). PDT vereist de toepassing van 5-aminolevulinezuur (Levulan), die vervolgens wordt geactiveerd door de blauwe LED-licht. Dit inactiveert P. acnes microben, exfolieert de huid, en sluit de olie genereren van klieren in de poriën en de huid. In beide van deze voorwaarden, kunnen periodieke onderhoud sessies worden verwacht.

blauwe LED mild middel doodt de zits micro-organismen in ongeveer vijftig pct van de gevallen, in overeenstemming met de UCLA School of medicatie. Met betrekking tot de rode LED-licht-gewicht, wetenschappers van de National Health care Midden in Seoul, Korea, ontdekt verbeteringen in de ontsteking in bijna 78 pct van de situaties die zij behandelen. Er zijn ook aanwijzingen dat de raden rood licht dringt dieper in de porie. Blauw en karmozijn LED milde gecombineerde lijkt het meest nuttig bij het beheer van acne te zijn brengt en tekenen of symptomen, omdat elk bezit onderscheidende kenmerken.

Voor de reden dat het geen kanker triggering UV-stralen doet ontwikkelen, kunnen LED fototherapie worden gebruikt uitgebreid termijn. LED zacht maakt bevredigende eindresultaten zonder aspect resultaten. Het vermindert littekens en minimaliseert ongemak. LED maakt het huidweefsel door het aandraaien van de poriën, en egaliseert onregelmatige pigment. Remedy klassen zijn niet-invasieve en kalmerend. De behandelmethode is een snelle en eist geen downtime. Topical puistjes geneesmiddelen op recept kunnen worden toegepast voor aa veel agressiever te verhelpen. Bescheiden hand-held-modellen kan worden besteld voor prive-gebruik, de bouw van de remedie vervoerbare.

Category: Gezond eten

Comments are closed.