Leer hoe u Verkeerd Emaille maken

Wilt u weten hoe u een kunstgebit te maken? Phony teethis gunstig voor atheatrical producties, Halloween kostuum of als een korte termijn vulmiddel voor een bepaalde persoon die een tand heeft vergoten.

Om valse tanden u nodig maken:

 • alginaat
 • een tandheelkundige lade
 • schaar
 • papieren handdoek
 • flosdraad
 • een tandenborstel
 • tandpasta

  Steps

  1. Houd u aan de instructies op de bundel van alginaat te mengen. In de meeste omstandigheden zal een eetlepel van de combinatie worden gezocht.
  2. Giet het alginaat combinatie in uw tandheelkundige lade en spot het binnenkant van je mond.
  3. Zachtjes stuk naar beneden op de tandheelkundige lade andhold de plaats forthree minuten. Dit zal een mal thatcan zijn usedlater tomake verkeerd glazuur te vormen.
  4. Neem de lade uit je mond door te trekken itslowly buurt van uw email. Houd het recht om vrij van scheuren in de mal als het wordt getrokken blijven.
  5. Deze materialen niet bond, maar er misschien een residu zijn. RemoveIT Byusing tandzijde, een tandenborstel en tandpasta.
  6. Takeanother kleinere hoeveelheid alginaat mix tot een stopverf produceren. Vul de vorm met de nieuwe partij van alginaat mix en toestaan ​​dat het uitharden.
  7. de tanden gebruik van een schaar Knip en haal de tanden die zullen worden gebruikt.
  8. Verf de tanden te maken van om hen een organische uitstraling. Er zijn verven die kan besteld worden bij een kunstwerk bron of feest verkooppunt.

  Strategieën

  Het gebruik van meer dan de teller tandheelkundige lijm om de nep glazuur lijm in spot.

  Waarschuwingen

  Er zijn andere mixen die nep tand zal maken, maar deze kan problemen je ware tandglazuur.

  Het is eenvoudig en extra prijs behulpzaam tomake faketeeth werken met betaalbare materials.Artificial tand kan gebruik worden gemaakt van een dramatische zoektocht produceren of om een ​​korte termijn vulling die is vergoten vullen. Prijzig valse email worden alleen niet nodig.

  Category: Gewichtsverlies

 • Comments are closed.