Leidt tot en remedies voor snurken

snurken wordt veroorzaakt door trilling van de zachte weefsels in de keel. Mensen die snurken hebben een grote hoeveelheid van meer glad weefsel in hun keel. De geluiden wordt gemaakt wanneer de ether in de keel en neus worden belemmerd. Obstructies kan alles van een smalle kaak of een oversized tong verlaagde long vermogen zijn, het gebruik van tabak en allergieën. Deze obstakels niet alleen het lawaai, maar maken het systeem de klus te klaren moeilijker om te ademen in plaats van rust, die in verandering kan maken voor lichtere slaap.

Snurken kan een indicatie van slaapapneu, een waarschijnlijk-lifestyle wellness bedreigende situatie waarin de mens niet meer dan genoeg lucht kan krijgen in hun longen en kon ook al in slaap stik zijn. Slumber apneu kan ook direct op een beroerte, een hogere bloeddruk en hartfalen.

Shifting gewoonten misschien ondersteunen zich te ontdoen van de uitdaging volledig. Probeer het afwerpen van wat lichaamsgewicht, als-zwaardere set personen van tijd tot tijd hebben veel meer problemen vullen hun longen met zuurstof. Heeft sterke drank voor het niet verbruiken op zijn minst 4 enkele uren van tevoren op weg naar bed. Bezuinigen op het roken van sigaretten. Gebruik slapen producten verwerven, omdat zij de spiergroepen en aanzienlijk kan ontspannen en verhogen de trillingen in de keel. Rust op de zijkant in plaats van op de rug of buik weer, want dit kan ondersteunen het openstellen van de luchtwegen.

Als de bij-woning oplossingen niet uit te voeren, zijn er tal van mogelijkheden die er zijn op veel drug retailers. Neus strips worden gebruikt openstellen van de luchtwegen en maken het mogelijk om meer zuurstof naar het gehele lichaam voeren. Keel strips doen de identieke punt. Slapen met een open mond kan bevatten om de snurken probleem. Kinbanden ook worden aangeboden aan blijven om de mond dicht ‘s nachts te houden. Als het snurken niet ophoudt na al deze kuren is het tijd om uit te betalen een halte met de werkplek van de arts. De medische professional kan ook voorschrijven een allergie medicijnen of raden een op maat gemaakt kin-band die de kaak weer terug zal trekken of vooruit naar obstructie van de luchtwegen te verminderen.

Een lopende positive airway spanning gadget, of een CPAP, wordt toegepast als een zuurstofmasker voor mensen met rust apneu. Het product kan huis worden genomen en maakte gebruik van, hoewel de mens slaapt tot bepaalde ze hebben genoeg lucht te maken.

Chirurgie om de openstelling van de luchtweg moet worden gedacht pas na alles anders is mislukt. Een bepaald type actie, laser-assisted uvulopalatoplasty, maakt gebruik van een laser om afwezige de huig, het weefsel dat hangt aan het midden van de achterkant van het dak van de mond minimaliseren. Nog een andere variatie van de werking, radiofrequentie weefselablatie, maakt gebruik van radiofrequenties aan de huig krimpen.

De tong schorsingsprocedure chirurgische procedure behoudt de tong van het weer vallen boven de luchtwegen hele snooze door het verkrijgen van een arts plaats een compacte schroef in het verminderen van kaakbot en steek onder de tong. Vraag een familie zorgverlener die manier van handelen is de juiste voor elke individuele omstandigheden, zoals alle monden anders worden gevormd en verschillende soorten operaties werken veel beter op unieke variëteiten van snurken problemen.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.