Leukemie en Lichaamsgewicht Decline

Leukemie is een kwaadaardige meeste vormen van kanker van het bloed en het beenmerg. Er zijn 4 verschillende soorten van leukemie: acute lymfatische leukemie (ALL), acute myeloïde leukemie (AML), persistent myeloïde leukemie (CML), en aanhoudende lymfatische leukemie (CLL). Zowat elke vorm van leukemie begint in het beenmerg.

Iedereen, op elke leeftijd, kan leukemie. Acute lymfatische leukemie is de meest voorkomende vorm van leukemie bij kinderen. Acute myeloïde leukemie en chronische lymfatische leukemie zijn de meest typische soorten in volwassenen. Mensen vandaag de dag boven de leeftijd van 60 jaar zijn het meest waarschijnlijk om leukemie te krijgen. Nogal wat mannen en vrouwen die leukemie te maken hebben geen kans factoren. Andere personen hebben de mogelijkheid elementen en geen leukemie niet vast te stellen. De precieze oorzaken van leukemie zijn niet geïdentificeerd. De resultaten van leukemie onder meer zaken als uitputting en gewichtsverlies.

Accidental vet daling is een bijzonder van de waarschuwingssymptomen van leukemie. Het kan worden veroorzaakt door de stress de kwaal legt op het hele lichaam of door de lancering van chemische stoffen ten gevolge van de aandoening. Bovendien pond reductie kan dus leukemie behandelingen die chemotherapie en bestraling.

Twee van de facet resultaten van chemotherapie zijn misselijkheid en braken. Deze kunnen goed worden ingegeven door de behandeling of zij kunnen worden veroorzaakt door een gevoeligheid voor bepaalde geuren na chemotherapie. Het is niet ongehoord voor mannen en vrouwen die door middel van chemotherapie om zich te ontdoen van hun eetlust te krijgen. Chemotherapie kan een buik overstuur of een pijnlijke mond veroorzaken. In sommige situaties is een verandering van voedsel plan of inname crackers zal helpen de tekenen minimaliseren. Als de misselijkheid en braken ernstig zijn, zou antinausea drugs worden gezocht.

Personen die kennis gewicht verval als een eindresultaat van de chemotherapie moet het advies van hun huisarts of een diëtist te helpen zoeken. Voor de duur van de chemotherapie, mannen en vrouwen hebben veel meer calorieën en eiwitten. De MD Anderson meeste vormen van kanker Midden onderschrijft nemen in 6 kleine voedingsmiddelen een werkdag, frequente traktaties en het toevoegen van een hogere eiwit maaltijden aan het eten plan. Vloeibare voedingssupplementen dieet zijn aan te raden voor mensen die kunnen eten spul niet naar beneden te behouden. In overmatige scenario’s, kan een intraveneuze lijn (IV) te wensen over.

Radiotherapie wordt meestal aanbevolen voor leukemie patiënten. Bestralingstherapie omvat het gebruik van grote doses röntgenstraling. Het wordt toegepast als een sta eigen behandelingsmethode of in combinatie met chemotherapie. Zoals chemotherapie, kan bestralingstherapie misselijkheid en braken veroorzaken. Het kan ook leiden tot diarree. Mensen kunnen hun honger te verminderen of het gevoel te uitgeput te nemen inch Al deze aandoeningen kunnen leiden tot een reductie van het lichaamsgewicht. Deze facet resultaten over het algemeen gaan afwezig na de remedie is gestopt.

Category: Dieten

Comments are closed.